tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, November 17, 2016

Review Peribadi : Ribena Lightly Sparkling

Air Ribena bancuh dan kotak tu mesti korang dah biasakan. Ini saja ja Yui ambil sebab tak pernah cuba. 1 tin lebih kurang RM 1.80 kalau tak silap.




Pendapat Yui,
Rasanya ok tapi Yui lagi suka rasa asli. Rasa tanpa gas. Gas dia tak berapa kuat dan masih boleh telan. Tapi itulah, otak dibayangi air ribena yang pekat dan sedap tu. Hahaha.


Maka,
Yui tak berapa kenan air sparkling macam ini.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

13 dak comei sayang YUI:

atiehilmi dot com said...

sedap !!! hee~ anak kakak tapau haritu kat giant tapi kakak yang minum..

Nurzakiah Hanum said...

wow baru ke nie

Sheila Adziz said...

erm... sparkling,,,, tak pernah try ribena ni

Illya LeYa said...

WoW!... xsempat lagi LeYa rasa nye.. kena cuba ni

Anita Osman said...

tak pernah rasa lagi yg ne yui..anak2 tak suka ribena.mereka susu coklat duth lady tu sedap..atau pun air soya..ne kan ada rasa masam2 sikit...

wahida said...

wah baru tahu ni...
anak2 mmg suka ribena

Atie Yusof said...

Nak kena try jugak ni sis.. klu yg biasa tu memang suka minum..perisa original :)

Nadia Johari said...

nk beli lah nanti

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

tak cuba lagi...! tp ribena mmg sentiasa di hati. ecewahhh kerlas kau maria. =P

Cik Itah said...

jarang minum ribena

Siti Nurzafirah said...

haah.. sekadar try.. suk ribena dalam botol lafi w/o sparkling

zarul farhana said...

ada gas gak ka.. xminat la

Azhafizah Md Nor said...

Dah lama tak minum air ribena.selalu minum ribena masa puasa je