tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, November 01, 2016

Wangian perfume Dexandra yang menjadi pilihan hati

Lama dah Dexandra berada di pasaran kan, cuma Yui saja yang lambat mencuba. Kata orang bauannya tahan lebih 8 jam, harga mampu milik dan botol mudah dibawa sebab bersaiz sederhana.


Oklah, sebenarnya Yui ni droship kepada perfume Dexandra juga. Oh ya, harga inshaaALLAH mampu milik dari pasaran sebab dapat harga rendah dari supplier. Yui taknak nyatakan harga sebab ada orang kadang saja nak cari "pasal". Heeee, faham-faham sendirilah.


Berbalik pada tajuk entry,
Bauan yang menjadi pilihan hati sekarang ialan Moon Sparkle by Escada. Serius, bauan dari Escada memang tak mengecewakan Yui. Yui selesa dengan baunya. Haruuuummm dan rakan opis pun jatuh cinta maka dia pula beli 1 botol. Hehehe.





Antara bauan lain yang menjadi pilihan customer Yui,
Boom Sheel By Victoria Secret
Lady Million
Cocoa Chanel
La Male by Jean Paul
Dunhill Red
Dunhill Blue
Bond No9 NYC


Ini antara yang banyak orang repeat. Apa pun terpulang kepada pelanggan nak bauan yang mana sebab memang Dexandra ada pelbagai jenis.


Harga pasaran 1 botol RM 65 untuk 35 ml.
Harga Yui, korang boleh inbox Yui di FB. Yang Yui kenal dan yakin sahaja akan Yui bagi harga Yui ya.


Terima kasih =)





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

zarul farhana said...

xpernah bau wangian jenama ni

Atie Yusof said...

pernah belikan en suami.. wangi sangat.. :)

Mrs Velentine said...

murah tue kalau 65

Adam said...

Nice.
And nice.

Diana Rashid said...

Tak pernah try..akak pakai perfume cap ayam je yui..yeyey

Norhayati Mohd Isa said...

Akak ni alegik sikit dgn bau minyak wangi ni..
Mudah pening kepala..

Pha Is said...

kawan saya ada tulis dalam FB,
ulama' kata berkawan dengan penjual minyak wangi akn tercalit sama bau wanginya ibarat kawan dengan org baik, akan melekat sama membuat kebaikan.. kawan dengan org jual minyak wangi pun dah terpalit wangi, inikan pula dia yg kahwin dengan agent dexandra.. mesti lagi wangi.. hahaha

Cik Itah said...

sy tak pakai perfume..jarang pakai. perfume ada cuma entahla tak berapa suka nak pakai

Azhafizah Md Nor said...

Fiza pun belum cuba lagi Dexandra ni

dorsett pink said...

tak pernah try lagi