tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, November 24, 2016

Homemade Baker terbaik di Ipoh (murah&sedap)

Nak juga Yui share dalam blog sebab Yui suka beli dan rajin ulangkali beli. Haaa, nampak tak betapa berkenannya Yui pada apa yang baker ni jual.


Mula-mula tengok gambar dulu tau. Maaf kalau ada yang tension tengok aksi Yui macam ni. Hahaha.



Creamy Egg Tart



Choc Cake Baby Bite
Melty Durian Cheese Cake


Rasa macam dah lebih 3 kali beli. Setiap kali beli memang tak mengecewakan. Sebelum ini pernah cuba Creampuff Durian 24. Itu pun terbaik.


Harga memang dijamin berbaloi. Berbaloi sangat dengan kesedapannya. Korang kena cuba tau.


Mana nak dapatkan?
Orang Ipoh, Perak terutama di Station 18, boleh terus tempah pada sis Roslina Alin. InshaaaALLAH dia akan layan korang sebaiknya. Cakap tahu dari Yui, mana tau kot dapat diskaun. Ekekeke.


Mani-manis Homemade Ipoh Baker
Hp : 017 579 7043


guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

14 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

singgah pagi khamis
hari ini x dan nak baca lagi bz
nanti anum singgah ya

Nadia Johari said...

pergh sedap betul

noorhaidaz eyda said...

nmpak menarik.. mst sedap ni..

Kakzakie Purvit said...

Kakak tengok gambar itulah yg buat tambah menggoda
Nampak memang sedaplah sangat.

Pha Is said...

tudiaa.. muka yui.. hahahah

Faiz Zakaria said...

nampak muka yui tu dah tau dah mesti sedap.. hahahaha

Atie Yusof said...

alahai sedapnya sis.. suka sangat Creamy Egg Tart tu.. klu dekat memang nak order ni.. hihi

Busyra Bt Takiyudin said...

sedapnya lahai,.. hehe

Nur Safiena said...

Mesti sedap kan.. hihi

azizah green line said...

sedapnyaaa

Cik Itah said...

wahhh..reaksi yui..hehhehe

Orked V. said...

kenape la bile dah tak ddk perak macam2 bende best baru tau.

uwaaaaaaaa

Fatin said...

Bestnya orang ipoh. Nanti nak recommend kat kawan yg dok ipoh :)

Azhafizah Md Nor said...

wahh bestnya kalau dapat makan semua ni..sorang hadap pun boleh habis.