tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, November 14, 2016

Gegar Vaganza 2016 - Shidi Data tersingkir

Macam biasa, malam tadi layan Gegar Vaganza 2016 degan keluarga. Korang pun dah tahu siapa yang terkeluarkan? Macam tak percaya Shidi Data yang terkeluar sebab dok rasa ada orang lain patut tersingkir. Ehhhh.


Yang perasan Ameng ada tersilap sedikit ketika buat persembahan.


Haaa, apa pun penyanyi kesukaan Yui, Zarul still the best. Walau rasa macam tak sesuai genre lagu muda macam tu tapi Zarul still perform dengan baik. Tak sangka suara dia boleh tinggi dan laju macam tu. Heeee.


Apa pun, Yui tetap #teamzarul .


Korang layan GV tak malam tadi?








guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

7 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

x dan nk tgk
nanti nak tgk ulangan

Nadia Johari said...

kita suka semua..hehehe

Saya Disini said...

xtngk...rugi2

Atie Yusof said...

Tulah rasa Shidi tak patut keluar mlm tadi. Ameng memang ada lupa lirik. dah dua kali.. huhu...

fiza linolie said...

Tengok jugak semalam.Terkejut jugaklah bila Shidi yang keluar. Padahal ok je dia nyanyi. Huhu...

Amin Hakim said...

Saya pun suka zarul.. nampak hensem je kan

Busyra Bt Takiyudin said...

tak pernah miss tngo GV musim ni. hehe,