tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, November 07, 2016

Gegar Vaganza 2016 - Elly Mazlien tersingkir

Fuhhh fuhhh, berhari-hari tak update. Tak juga auto publish. Nampak sangat pemalas! Hehehe. Oklah, siapa tengok GV semalam?


Yui sekeluarga layanlah juga sebab mak nak benor tengok. Macam biasa, anak tengok RM mak tak kacau, maka mak nak tengok GV, anak takkan kacau. Adil gituuu.



Serius,
Tak sangka semalam Elly Mazlien terkeluar. Dengar dia nyanyi semalam ok aje. Tapi rasa tak best lagu tu di awal bila Achong nyanyi. Macam tak kena dengan suara Elly. Alaaaa, sayang sungguh. Sedih sikitlah sebab dia terkeluar. Dok bajet orang lain out. Huhuuu.


Apa pun,
Kita tunggu minggu depan pula InshaaALLAH.


Yang penting Zarul best semalam. Kalah Anuar Zain tauuuu. Go Zarul go!


#teamzarul


RM = Running Man




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

11 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

betul tue dengar suara dia nyanyi power

Kakzakie Purvit said...

Kadang apa yg kita sangka itulah yg jadi
Juri punya kriteria kita tak tahu kan Yui..

Abam Kie said...

x de rezeki elly di GV3

Atie Yusof said...

Sedih jgk Elly Keluar smlm.. takde rezeki dah dia nak terus berentap dlm GV3... :)

Reen Johari said...

Xpe.. Mungkin ada hikmahnya. Reen tak pasti layan ke x. Rasa macam tv yg tgk reen smlm

Siti Nurzafirah said...

RM tu apa ? *spesis tak tengok tv sangat*

Ann Ishak said...

yeayyyy samalah kita #teamzarul :p

azizah green line said...

org kata dia tarik diri..sedihnya! minat kat diaa

Shahida Dzulkafli said...

#teamzarul..
hehehe.. suara dia makin power..

Azhafizah Md Nor said...

Tak tengok pulak GV..takde astro =__='. Tengok online pun lambat² sikit..huhu

eima said...

tak tgk pun ... lena awal mlm tu ... lg pun tak de channel ria ..hehe