tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, November 22, 2016

Big Food Festival di Angsana Ipoh Mall

Bila tahu Yui share sama di blog. Kalau rajin korang pula boleh pergi. Heeee, haritu kat IT Mall Ipoh, yang ini tempat lain plak. Tambah 1 lagi negara iaitu Indonesia.

.

Yui dah pergi. Bagi Yui takdelah banyak mana tapi bolehlah dari takde kan. Haaaa, faham ke apa maksud Yui? Selain makanan, ada juga dijual produk lain seperti pakaian, kasut, mainan & lain-lain.


Jemput pergi dan cuci mata sendiri.


Tips awal dari Yui :
Kalau berniat nak beli kerabu megi, tengok dulu bahan-bahan yang dipamerkan baru order ya. Sebab Yui aritu bahan yang ada hanya sosej dan sayur. Huaaaaa, takde sotong dan udang. Harga RM 6. 


Saja jalan-jalan pun apa salahnya kan. 








guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

6 dak comei sayang YUI:

Atie Yusof said...

seronoknya sis.. klu dekat nak pergi jugak..hihi

Orked V. said...

angsana ni gm la kan?

mane gamba mknnye yui? hehehehehe

noorhaidaz eyda said...

pegi Food Thai dkt Tasek tu pulak mcm dh naik harga je.. smua jd RM7 dulu dkt Batu Gajah RM6 je

Nurzakiah Hanum said...

wow bestnya

aRz MoHa said...

wahh best ni,.....

Azhafizah Md Nor said...

kalau jauh memang tak dapat pergi..huhu