tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, November 21, 2016

Kek hari lahir satu keluarga 2016

Lama dah Yui amalkan konsep makan-makan khas untuk ulangtahun kelahiran. Pilih satu tarikh biasanya bulan Oktober pastu sambut satu keluarga. Kiranya semua lengkap ada baru buat. Sebenarnya tak rancang mana, lebih kepada meraikan keluarga.




Kek beli di SS aje. Beli juga KFC dan adik belikan Domino. Heee, pilih KFC sebab boleh share dengan anak-anak bulus. Mak Yui pun fikir kot itu ajeee. Hahaha.


Birthday adik lelaki bulan Ogos & November
Birthday Yui, adik perempuan dan mak bulan Oktober
Birthday abah bulan Disember


Haaaa, sekali harung jelah. Lagipun bukan mudah dapat kumpul semua sekali. Yang ni buat awal bulan kalau tak silap.


Alhamdulillah kek sedap dan berpatutan.


Family S&S = Shah & Saayah



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

12 dak comei sayang YUI:

Nurul Baidurah said...

selamat hari jadi yui and family..

Nadia Johari said...

cantiknya kek dia..nampak sangat2 sedap

zeera lily said...

btw, jemput singgah tempat saya ye.. =)

wahida said...

mudah kan kalau buat sekali harung mcm ni...jimat pun jimat...yang penting satu keluarga happy..

Cik Itah said...

comel kek nya :)

Ann Ishak said...

sebenarnya majlis macam ni lagi seronok kan, buat dekat rumah lepas tu order/buat apa yang disukai and makan ramai2

eima said...

kek ape ni nampak gebu je .... happy birthday semua

Mila Ahmad said...

semua kumpul mesti meriah bkn nak mkn kek sgt tapi nak riuh rendah tu je kan.best.

Diana Rashid said...

Yui..mak kita sama la..apa2 semua nya diasuruh beli kfc sebab boleh jamu kucing sama..kalau tidak nanti nak makan susah sebab kucing asyik minta je tapi tak boleh makan..paling senang beli je KFC..hahahahh

Ana Fatihah said...

Uniknya kek tuu. Happy birthday to all~ May Allah bless.

P/s: untong cik buluss boleh makan kfc jgk. Hihi

Orked V. said...

whoaaa.. gabong sekali. hehehe

fmly kitorg x boleh. birthday sume jarak2. hehehe

Azhafizah Md Nor said...

biasa memang buat camni lah kan..bila semuanya ada..makan besar lah kaedahnya :)