tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, November 18, 2016

Konjac Food alternatif lain untuk anda berdiet

Korang biasa diet? Korang tahu ada pelbagai jenis diet. Yang penting korang boleh follow dan fahami setiap jenis diet itu. Fahamkan yang basic dulu ok. Pastu yang mana gian nak makan nasi/mee/kotiau, haaaa inilah untuk anda.


Ok, berbalik pada tajuk entry. Yui dah lama tahu pasal Konjac Food ini. Sebelum ini nak cari supplier yang boleh cod area Station 18, Ipoh ini punyalah payah. Alhamdulillah haritu nampak, terus order.




Kena beli 5 paket terus = RM 25 
Kotiau/Mee/Nasi


Yui dah biasa makan mee/bihun macam ini. Jadi bila dah beli, mood nak diet kemain tinggi. Hahaha. Padahal semangat aje tinggi. 


Nak guna/basuh pun sangat mudah. Masak pun senang. Pendek kata senang belaka. Takpe, nanti kalau rajin Yui tunjuk gambar menu yang Yui gunakan Konjac Food sebagai bahan asas. Sedap habaq hangpa. Haha.


Nak tahu lebih lanjut apa itu Konjac Food?
Korang boleh tengok sendiri di page berikut. Baca dan fahami dulu naa. Rasa berminat, bolehlah beli. Paling menarik, banyak kelebihan Konjac Food ini tauuu.




Dalam apa jua kita lakukan, BERSEDERHANA ya.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

5 dak comei sayang YUI:

Anis Azalea said...

Selamat berKonjac yui.

timm bill said...

huwa~ xmau kuruih dah..

Nurzakiah Hanum said...

great

naniey lurviey said...

Share tau Yui.. :) selalu dgr tpi tau gitu2 je la..

Azhafizah Md Nor said...

baru Fiza tahu konjac food ni Yui