tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, November 23, 2016

Apabila perubahan berlaku pada blog

Pagi tadi login blog, masih macam biasa. Lepas tu logout kejap sebab nak sarapan. Login balik, ehhh apesal dah lain. Dah berubah.


Terus nampak apa yang kita dah post.


Nak tengok dashboard, kena klik reading list. Haaa, ke Yui je yang lambat dapat macam ni? Haruuu kena biasakan jenis lain plak.


Eh korang fahamke apa Yui bebel?
Hahahaha.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

16 dak comei sayang YUI:

eima said...

semua org kot ... sebab baik jenis cepat catch up hehehe

Ana Fatihah said...

Faham. Hehe. Sebab kita pun baru perasan pagi ni.. :)

Nazliana said...

lain kan hahah jenoh godekk taw..tp nampk unik i like

Cik Itah said...

paham hehhehe sy pun mengalaminya..
mula2 pening jugak..keliru mana dashboardnya ..rupanya dah beruabh ke reading list

Nurzakiah Hanum said...

kan macam keliru

fiza linolie said...

Tu la... Fiza ingatkan virus. Rupanya Yui hadapi perkara yang sama jugak :)

Mila Ahmad said...

pagi tadi mila tengok yg lama punya ni tetiba dah jadi lain gabra jugak igtkan tersalah tekan ke sebab xnampak post blogger lain rupanya kena pegi dekat reading list baru nampak post blogger lain

Busyra Bt Takiyudin said...

dashboard baru ni style! cuma sbb bru kan. agak sedikit keliru.

Anis Azalea said...

Oh tatau tatau ni berita..

wahida said...

faham yui..hahaha...

biasalah benda baru mmg kena sesuaikan diri...
lama2 ok lah tu...

Atie Yusof said...

ingatkan akak ja yg rasa pelik dgn dashboard baru..hihik..memang lain dah.. terkejut gak.. :)

Mardiah Diana said...

Akak pun pagi tdi keliru d buatnya...hihi

Nur Safiena said...

Singgah sini dan follow blog.. hehe kan? kene biasakan diri ni

azizah green line said...

yelah yui..jijah pun baru perasan..baru buka blog

Nadia Johari said...

hehehe..tau takpe..

Azhafizah Md Nor said...

Masih tak biasa dengan interface baru ni. Kena hari hari hadap baru biasa..hehe