tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, November 18, 2011

Ada sesapa leh tolong??

Wah..kali ini,ramai nak join ea, kat SINI..TQ tau.. hikhik.. tapi kan..ak musykil ni.. kepada yang pakar+bijak, leh kan tolong ak yang kerdil dalam bab gini?? cer kome tengok pelan-pelan gambar yang ak print screen aje ni..


 - saja nak tepek gambar randy! -


Okies..dah lihat?? itu hasilnya.. cer tengok lak apa sebabnya leh jadi camtu..  sampai ak sendiri tak tau nak buat macam mana!! Tolongla wei.. bantu kawanmu yang lemah otak dalam bab gini.. hukhuk..



Nampak?? bila ak masukkan URL jadi gtu.. dan hasilnya seperti gambar pertama.. tolong wei.. ak xtau nak minta tolong sape ni.. sob sob.. sedih lak.. waaaaa!!!


n/y: Moga ada sebab dan 
jalan penyelesaiannya ea..
TQ semua..





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

20 dak comei sayang YUI:

smilenajah93 said...

knp jd mcm tu ek ?

Anonymous said...

Saya x berapa faham lagi gan persoalan saudari awak ni hahaha.. =P

Anum said...

jgn sedih yui nanti pasti ada yg membantu

Miss Nadya said...

1. kemungkinan blog tu ada virus.
2. mintak owner blog tu edit setting dia.
3. kalau kita letak jugak dalam bloglist kita. Bloglist nama dia tak kan update. dia tetap akan duduk bawah..

^_*

Anonymous said...

dah try wat yang 'BLOGS I'M FOLLOW' kew ?? mane taw kot2 jadi =))

Fathiah Hamim said...

hoho fa selalu kena. banyak blog yang fa cuba masuk jadi macam tuh.
tapi, punca nya still tidak diketahui. hehehehe

Anonymous said...

Sy pun jadi cmtu jugak .
Mybe ade kena mengena ngan setting belog org tue kot

aamalinaazman said...

hayooo
twinnn
x dpt tlg sebb x penah jadi lagi
kalo remove boh balik url tu..jadik gak eh..

duniaanita74.blogspot.com said...

sori kak ita tak reti...kekadang tak betul gak...mcm kak ita ari tu...

Yana Houry said...

nape plak jd gitu..ish xdapek nak tolong sebab xtau jugak la yui...sorry ek..

Unknown said...

hope yui dah dapat penyelesaiannya.. :)

Anonymous said...

Ke da di add link tue..

Aku pun xreti sgt..

Jedi www.heykawan.com

msredcheesecake said...

Kadang2 kalu kita off pc buka balik bole ok.... Try la.... Cara laen msred tatau la....

Unknown said...

masih tak di ketahui. jijah ada bloglist begini gak..url die tak terupdate dalm bloglist kita..xtahu kenapa..huhuhu

Anonymous said...

mas tak faham soalan..hihihi..maaf.tapi cuba yui tanya pakar2 blog..macam apit,krew,lyssa,wan hazel,farah.

try guna add gadjet > bloglist.
yang lama delete dulu.

fieda said...

pernah gak kena gitu...

fiQRa said...

mas pun ada jd mcm tu.. blog kusyi.. tapi mas letak kan jer.. maybe ada sumtin dekat link blog owner tu..kena tanya..

cik ika said...

ayok2~~

Cik Purple said...

cp pon masukkan mish apple mcm tuh.. mungkin dia tgh private blog dier kot.. tu yg tak dpt detect.. tp cp tetap bg masuk jgk.. :D

Mr.Superman said...

buta IT +_+ x dapek den nk nolong eh.ampun datukk!