tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, November 30, 2011

Strawberry Moment De Garden, Ipoh



Rentetan dari entry ini, ak nak kabor kat kome, 1 perkara yang tak besh di strawberry moment ini adalah set strawberry coklat celup tu.. harganya RM 17.90 * ak lupa apa nama set itu  Bukan apa, diletaknya tomato kecik tu..ala,selalu ak buat salad.. itu nak dicicah coklat?? oh tidak!!




Ak cuba satu, celup dengan slow ke dalam coklat cair, masuk mulut.. gigit punya gigit.. erk! dah xmampu nak telan semua.. luah balik!! siyes.. xsedap makan tomato tu dengan coklat.. rasa semacam.. huhu.. Last-last, tak makan.. ikut hati nak amik bawa balik tapi malas lak.. bek beli kat pasar malam,lagi banyak kan?? oh ya, dalam set tu ada strawberry, tomato, mashmellow, biskut roll dan coklat cair..




Untuk makanan yang len, memang tak rugi.. cheese cake strawberry+ air strawberry adalah satu set.. harganya RM 12.90 .. memang habis cake tu ak telan sorang coz shapit tak brape ngam dengan cheese dan strawberry.. airnya?? erm..masam.. xhabis gak minum.. huhuh..




Dan apa yang shapit dok pulun adalah air coklat avant ni.. memang sedap air ni.. ada kepingan kecil coklat dalam tu.. rasa pon menarik.. habis disedutla.. xrugi untuk air ini.. harganya RM 13.90 .. nyum3!! hehehe..




Memang banyak hidangan lain yang disediakan..cuma mata juling nak makan apa,minum apa.. so,kepada yang dok area Ipoh, dah dekat sangat tu.. p la.. suasana pon santai.. kome leh pilih dok kat tempat beraircond atau luar.. tapi pilihan ak aritu di luar ^__^


n/y: Pasni ak dah cakap kat Shapit,
nak makan kek secret recipe lak..
huhuh..camnela tak makin "comel"
xkisahlaaa...




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

17 dak comei sayang YUI:

syazwani ab said...

saya duduk johor, jauhhh =="

hakamah hamyadi said...

macam tak menarik je combination tomato+ coklat...tapi terliur tgok cake cheese 2...huhu

Tie HT said...

tamar dg cokelat lg la best kan..asal la letak tomato tu..ni mesti stok cameron punyer dak..tp cheese cake itu my fav laah :)

fiQRa said...

bestnya... hehe, yui ipoh tu area mana? sebab lom prnah lagi pegi situ.. hehe.. t yui belanja eh :D

Azhafizah MN said...

adeshh..terkedu air liur jap

Miss Nadya said...

nyummy..sedapnye..:)

Ardini Humaira said...

beshhhhnye dia mamam... terliurla :D

duniaanita74.blogspot.com said...

yui..mcm mana ada buah tomato ceri tu...apa kena mengena makan dengan coklat..kot buah anggur boleh lah di terima...kelakar lah pulak...

Unknown said...

xske tomato...kalo nana xtelan langsung dah..hehe....

Juliet_iRa~" said...

jauh la yui..:)

igtkan kat cameron jd ada kdai utk jual mknn2 strawberry ni..kat ipoh pon ada yea..heee...

:)

nmpk sedapp cheescake!heee

Unknown said...

alaaaaaaaaa sedap tu..tapi xdo kat pee dee..huhuhu korang dua orang rajin makan. bestlah makin comey! hehe

::CIK LYNN:: said...

yui wat mka kknygn...comeii...=p

Anonymous said...

Pehhh . bestnyee .
Tp tak pena makan ag tomato celup coklat . huhuh

Anonymous said...

alahai sweetnya..
ehh choc??wahh macam sedap je tuh..hihih

Eintan Nurfuzie said...

JALAN2 SNI..LAME X DTG JENGUK..AGAK BZ...

Cik Anita said...

tak pernah tau pun tempat niii..ishk~

smilenajah93 said...

sedapnyaaaa kek tu ~~~~ weee :)