tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, November 09, 2011

Pertemuan selepas hampir 2 bulan (05/11/2011)

Wah2..pertemuan apa tu yui?? ehem-ehem.. selepas hampir 2 bulan.. last aritu, 26/09/2011 untuk sambut birthday dia.. tapi kali ini,katanya untuk ak pula ^__^  <--- senyum gedik jap!   Dan macam biasa,dia akan datang jemput kat umah.. selalunya time sehari sebelum raya haji, dia akan menolong tapi kali ini idak kerana takde pe dibuat.. so,guna peluang yang ada sementara dia diberi cuti.. 


 - bz kopek udang untuk ak..hahah -


Apakah aktiviti kami?? 

Destinasi : Jaya Jusco, Ipoh




1) Tengok wayang citer Tower Heist * nak tengok In Time, FULL!

2) Berjalan-jalan..beli apa yang patut dan dia hadiahkan sesuatu untukku..

3) Melepak dan makan  di Johnny.. * strawberry movement katanya nanti




4) Dia belikan ice cream cake untukku dan family 





So,itu ajelah.. katanya insyaALLAH time awal muharam akan jumpa.. nak tunaikan "hajat" daku mam strawberry choc.. nyum2.. Gambar?? xder sesangat..time melantak ade..itupun ak amik suka-suka.. pape pon, thanx sayang untuk semua.. 


n/y: time raya haji,takde gambar pon..
pakat sedap melantak sup..
hikhikhik..




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

16 dak comei sayang YUI:

Unknown said...

entry penuh dengan makanan! peh marveles!

Eintan Nurfuzie said...

SEDAPNYER

fiQRa said...

hehe, jj jadi tempat prtama.. :))

Umie Nadhirah said...

ehem2..
sakit plak tekak baca entry ni haha..

Eintan Nurfuzie said...

P/S:RUGI X TRY...SOOO COOOLLLL

NaNad said...

bestnye..^_*

Munn Jaafar said...

stimbot jonny?? nyum3!!

smilenajah93 said...

seronoknye berjalan :)

safurara said...

wahhhhhh sedapnya.pas ni banje akk eh =)

Cik Purple said...

weeewit.. eskrem cake tuuuu... nak sket.. >,<

Cik tikah said...

bestnya. so sweet :)

nur anis said...

johnnys..bestnya...lama sangat tak makan...

duniaanita74.blogspot.com said...

selamat hari raya aidiladha yui..kak ita baru kerja ...

seronoknya jumpa en.abg..bila nak makan nasi minyak ne..romantiknya...kak ita tumpang suka...

aamalinaazman said...

alololo
suweeetnyeee
suke letewwww
kekeke

besnyeeee dpt mkn kek yg sidap tu =]

lyn said...

wahh..bestnyer..^_^

najihahfara said...

sedapnye johny..