tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, November 29, 2011

Akhirnya, tercapai hasratku!! TQ ♥

Ahad, 27/11/2011

Wah,dah macam tulis dalam diari sebenar lak ni..heheh.. saja,ubah sikit style menulis di diari on9 ak ini.. kalau tadi ak dok bercerita tentang edisi kahwen, kali ini edisi peribadi.. kenapa?? kerana kisah ak dan dia.. <--- eceh,nampak sikit poyo! ahakz!


Dan pada hari Ahad itu, tanpa dijangka dan keputusan yang segera, si shapit mai nak jumpa.. last jumpa aritu 5/11/2011 ..  lom genap sebulan kan.. erm,bukan senang nak jumpa dia skang.. nak harapkan lau ada cuti umum, baru la jumpa.. takdelah dia penat sangat!


Jom tengok apa aktiviti KAMI 


1) Puss Boots

Mula-mula sampai, terus menuju ke TGV.. kome tau, ak dah teringin benor nak tengok Twilight Saga Breaking Dawn tapi hampeh!! kecewa!! habis!! full!! argh!! sabar jelah..last-last amik keputusan tengok Puss Boots.. yes!! xmengecewakan cerita tu..ai like...


2) Food Court Jaya Jusco, Ipoh




Pas je p beli tiket kui 3.45 petang, turun terus.. melantak jap n minum-minum.. dah dok berborak situ, terus teringat nak tunaikan kempunan ak ini..muahahaha!!


3) Strawberry Moment De Garden, Ipoh




Haa.. part inilah yang menjadi kempunan.. bulan lepas xdapat p,ganti bulan ini!! ahazk.. TQ sayang.. sudi tunaikan hajat buah hatimu yang kempunan benor nak makan strawberry coklat.. macam-macam ada kat Strawberry Moment ni tau!! rugi tak p..heheh...




4) Main game




Pergh!! lama kot tak main game.. dan kali ni, shapit sertai!! yahoo.. ak men game tembak-tembak dan bowling.. siyes, shapit tak pandai men bowling, jadi gunakan alternatif melalui game camne nak men bowling sebenar!! strike ag tu dia dapat.. * game camtu leh la kot kan ^__^


5) Vincci




Wahh.. mata kelabu beb!! ada sale.. tambahan part kasut, terus ajak shapit masuk Vincci.. tapi dia xnak!! so, ak pilih sendiri dan dia bayar.. hekhek.. cian dia, gaji xmasuk ag..tapi sudi ag nak belanja.. TQ!! lain kali wat lagi ea.. * gurau aje ea! 


Ini jela aktiviti kami.. habis tengok wayang, terus balik.. alhamdulillah,semua berjalan dengan baik!! siyes, xde masalah apa-apa.. syukur sangat.. bila lagi dapat jumpa?? InsyaALLAH.. xder aral melintang, ketemu lagi kami dalam edisi berikut...


Lebih banyak gambar di SINI.. 



n/y : Rindu lak kat dia..
erm.. shapit oh shapit..
hikhik..




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

22 dak comei sayang YUI:

Unknown said...

sedapnya strawberi

safurara said...

dik akk pon g jj sbtu lepas.sale kan.hehehe.eh stobery tu kat mana yui?dapnyaaaaa.

Azzah said...

sedapnya stawberry cicah cekelat..:)

Jahirah said...

aktiviti full 2.....dating n dpt kasut free...waa best2...

Unknown said...

wah!!
nak stoberi cicah coklat jugak...:)

ShahzCudin said...

hamboih! jln sakan nmpk..seronok lettew..

izyantyPersonalTaste said...

ingatkan kat cameron je ada stoberi he3...sedap2

Acik said...

hahaaa
main tembak2 kat arcade eh! :)

mun said...

waa..bestnyer main game.. lama xmain game~ kalo dapat nie.. mengalahkan bebudak ler jawabnyer..hehe

Anonymous said...

err sedap ke?ramai kata sedap..tapi still tak berani nak makan..hihihi

fiQRa said...

haha.. i like food court jj ipoh.. bilaaa la dpt trserempak yui dgn shapit ekkk :D nk kaco kaco..

NaNad said...

nice lah...baru nk ckp nad pon tengok puss in boots jugak..best kan??

tapi nad xamik gmbr ap2..sengal x??

persamaan antara kita PCJ(percintaan jarak jauh) huhu..

duniaanita74.blogspot.com said...

sedapnya makan.dan jejalankan yui..nak2 dengan org tersayang..jelos kak ita ne..lama tak jalan berdua dengan hubby ..he..he

najihahfara said...

teringat zaman matrik dulu selalu g jj..
huhu
amboi die sakan ye

Unknown said...

stoberi tu sedaplah! nyum2...shapit oo shapit bila nak minang yui ni..hehe vinci ade sale kan..jijah rembat 1 pasang untuk hantaran..hehe

smilenajah93 said...

wahhh ~ seronoknyaaaa kak ! hehe ~ xajak pun :P hehe ~ opsss lupe lak , xleh ggu :P heee ~

::CIK LYNN:: said...

waaa...lamanya xjejak kaki kt jj ipoh....huhu

dlu tme sek kt gopeng, slalu gk jnjln kt ipoh...

kdai stroberi 2 kt na??
cantik nya kasut yui!!!!

a.R said...

alaaaa...bahagianya....jeles...

Mohd Zakwan Zain said...

setakat ni tak pernah lagi makan strawbery berperisa coklat..hoho
main game brape token habis tu ? hoho
jom singgah blog zakwan :)

Azhafizah MN said...

Nak kasut jugak..heee

Juliet_iRa~" said...

bestnyaa heee...

sedap kan strawberi celup coklat?heee

Aty Fared said...

tetibe rase nak beli kasut petang ni..;p