tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, November 14, 2011

Edisi CRAFT menjelma lagi!! SIAP!!

Haaa..punya lama benor nak siapkan.. tu la,mood x menjelma... last buat adalah untuk siapkan order dari Zu ini.. skang,siapkan dari member.. dia kata terpulang pada ak nak buat camne..janji ada nama dia dan bakal bini dia..


- ini muka hadapan -


Siyes,takde idea!! jadi ak buat benda ni.. merangkap "percubaan pertama"!! Macam ni jadinya.. moga-moga dia terima seadanya.. hik hik.. 


- bahagian dalam -





Inilah hasilnya.. leh la letak kad-kad or duit kertas.. ikut kome la.. jangan terlampau padat udah.. sedang-sedang cukup yer ^__^



n/y: pasni nak try buat keychain domo
dan lain-lain..
kalau mood muncul la..
huhuhu..




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

17 dak comei sayang YUI:

Umie Nadhirah said...

keychain robot plak peliss..

fiQRa said...

cantik, kmas..boleh oder kat yui ke? best ni.. hehe

AdaNaz87 said...

kreatifnyeee. ((; pernah jugak dapat kad macam ni. kakak ipar yang buat. hehe.

nur anis said...

teringin nak buat felt craft macam ni. tapi tak tau nak beli kain felt tu dekat mana..huhu

ShahzCudin said...

lawo! cantik! kretif!

AnneRaini said...

dah cukup kreatif dah tu dik oiiiii....

Anum said...

kreatifnya

y i e n said...

wahhh~ tgn ade seni rupenyer, hehe!

Bulan Syurga Firdausi said...

best cuti lame skli nk stat keje balik adehhhhh maleh nye....huhuhu mmm purple cantik!

NaNad said...

cantik..nuyui...nanti kalau buat domo pink bagi tau taw..nak...:)

miszvr said...

we share the same hobby.. Sy pun suka buat benda2 mcm ni. Sangat best tguk hasil tangan pruple tu, comel.. Skrg pla sy tgah bljr mengait lak..:)

aamalinaazman said...

aihhhh
mokcik ni
ajen benau la kan
hehehehehe


nak satu bole!
hahahaa

eMMe said...

suke color purple ekk...akak pun suke, tapi kalo color hijau pun akak like, heeee~

smilenajah93 said...

rajinnyeee ~ comellah kak !!

msredcheesecake said...

cutela... msred suka la benda kreaif ni, tapi tangan tak berapa nak kreatif...

Unknown said...

smart la yui!!

♥Nur Ayuni Khalib said...

suke2..:)

material tue cik yui dpt kat ner??