tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, November 11, 2011

Pengumuman PEMENANG Contest Mari Berpantun Bersama YUI

Rasa kejap aje 2 minggu berlalu kan.. contest ini pon dah tamat minggu lepas.. Thanx sesangat kepada 30 orang peserta yang sudi join+sahut cabaran untuk berpantun.. tidak kira 2 kerat atau 4 kerat dan sewaktu.. Yang PASTI, semua pantun dari kalian memang super deboomm!!!



Setelah ak menjulingkan mata menilai setiap pantun dan penyertaan, memang rabun jadinya.. sukar untuk memilih.. sampai ak terpaksa wat top 5.. top 3 dan terus memutuskan memilih 2 peserta.. Maka, inilah keputusanku.. seikhlas,sejujurnya ak pilih.. teliti punya teliti.. terima dengan redha keputusan ak ea.. Tapi sebelum itu mau tunjuk --->




- inilah hadiah tambahan untuk pemenang PERTAMA -



Kat atas itulah hadiah tambahan seperti yang ak war-war kan.. Hope sudi terima la ea.. ehem-ehem.. berdebar ni nak kabor kome.. Dengan lafaz bismillah, ak selaku cik penganjur contest ingin mengumumkan bahawa 2 orang peserta yang bakal memenangi hadiah ialah..




Hadiah kedua jatuh kepada --->  NO. 22
Hadiah pertama/UTAMA jatuh kepada ---> NO. 30


Senarai peserta leh tengok di SINI..  Jangan lupa jenguk pantun mereka itu ea.. lau leh,semuanya sekali tau!!


Jadi,dengan pengumuman ini,maka tamat sudah semuanya.. kepada yang berjaya TAHNIAH tapi kepada yang tidak, cuba lagi ea.. InsyaALLAH akan diadakan lagi.. Maka, seperti yang ak bagitahu di entry ini, ada masa 1 minggu bagi detail.. emailkan nama penuh, alamat dan nombor telefon di fashanusha@gmail.com  T bila dah sampai hadiah,jangan lupa roger ea..


Terima kasih sekali lagi kerana sudi menyertai yer.. Segala kesalahan atau kelemahan,harap dimaafkan..Thanx 4 ur support!!



 

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

22 dak comei sayang YUI:

Anum said...

tahniah kepada pemenang

nur anis said...

congratz sape yang menang. hari tu lama stop aktif blog, tak dapat nak join..huhu..lain kali buat la lagi ye..:)

Nida said...

Ya Allah... entah kenapa airmata ini meleleh di pipi..... gembira atas rezeki yang dikurniakan ini... syukur padaMU ya Allah.

Nuyui, tak tahu bagaimana nak luahkan ucapan terima kasih akak ni pada Nuyui... terima kasih tidak terhingga atas kemenangan ini.. anak-anak akak terlalu gembira bila melihat hadiah ini..

Kak Nida dah sent details, harap selamat diterima (fuf323@gmail.com)

cik ika said...

congrat pd yg menag..hee~~

Empayar Utama said...

Tahniah penganjur dan pemenang :)

bobiedanbad said...

tahniah!

fiQRa said...

wahhh... tahniah pemenang ;)

Unknown said...

Alhamdulillah :D, makaseh Yui..Eza tak sangka pun sebenarnya.. Eza blogwalking pantun orang lain, banyak yang hebat-hebat...Semoga ukhuwah kita sampai bila-bila k..Amiin...

Bulan Syurga Firdausi said...

sy x menang hehehe

aamalinaazman said...

weeeeee
dah umun daaaahhh

tahniaaahhhh kepada pemenang!=]

RHI said...

tahniah buat pemenang

syahirooAhmad said...

:) seronok baca komen kak nida tu... siapa yang tak gembirakan menerima hadiah yang kita sendiri tak sangka~.

syahirooAhmad said...

wah seronoknye mmbaca komen kak neda diatas tu. saya lak yang rasa hepi.. :)

tahniah semua~

smilenajah93 said...

wahh ! thniah ... ~

bwarghhhhh said...

gua dak comei sayang yui

E'in said...

tahniah2! hehe..

Unknown said...

Nice blog posting. I'm just blogwalking and very interesting to stop here and read your post. I like this.

But, dont forget to give us your comment into my blog ya.

Thanks for share.

anismelon said...

tahniah pd pemenang..:)

Tie HT said...

alamak ruginya terlepas.. :)

Unknown said...

tahniah pada pemenang :)

Cik Anita said...

hihihihi..

dah ada pemenang dahhhh! Nita tak join2 jugakkk T_t

Umie Nadhirah said...

tak menang :( wuhh