tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, November 17, 2011

Bloglist cheese+cheese kini DIBUKA!! Tukar sama suka ^__^

Sepatutnya ak kena tukar sebelum 13hb tapi dah semalam takde on9 kan.. last penyertaan adalah dalam entry ini.. jadi untuk bulan ini,tukar cara lain sikit.. kita tukar sama suka nak?? * yang xsuka,xdptlah nak join ni.hikhik  Maknanya camne?? ak masukkan blog kome dalam bloglist cheese+cheese dan kome masukkan blog ak dalam bloglist kome?? ADIL kan??


Apa yang perlu untuk join??

1) Buh tajuk " Bloglist tukar sama suka"
2) Letak header blog ak ini dan link kan



3) Dah siap?? letak link entry kome di komen entry blog ini yer..


Itu sahaja..senangkan?? kome suka,ak lagi lagiiii suka!! heheh.. Bila tamat?? 18/11/2011.. terpulang pada ak pukul berapa nak tutup.. eh, yang dah masuk dalam bloglist cheezy cheese, tak perlu rajin sangat tau.. jangan tamak!! muahahhaa... lap uoll!!! * agak-agaknya ada nak join ke ea??


MANFAAT : Rasanya kome pon tau kan?? heheh..

n/y: jom memeriahkan lagi
dunia blog yang memang
dah MERIAH!!





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

20 dak comei sayang YUI:

fiQRa said...

hehe...baru nk join sekali ni..dah bg warning :D ok2, tak mau tamak.. hehe

Anum said...

yui kasi email jap.. nak tanya sesuatu

merahitujambu said...

memang meriah pon blog ni=_=

Anonymous said...

alahai dah lama dah mas letak blog yui kat bloglist.lalalalal

aamalinaazman said...

hahahahha
saayaaaangg
kalo nak tamak lagi bole dok?
kekekee =p

Diyana Ali said...

nak juga join . haha :P

Miss Nadya said...

yui...nanti nad join...huhu..nk out ni..tapi sapa yg join nanti nad masukkan dalam bloglist nad tu ok..:)
Bloglist Miss Nadya

safurara said...

kalau mmg dh ada dlm bloglist akk cane?hehehe

smilenajah93 said...

haha , baru nk join , hik hik ~ sekali dh bg warning daaaaa ~~ haha !

bobiedanbad said...

macam mn nak menyertainya?

Bulan Syurga Firdausi said...

he2 rajin yui ni

anismelon said...

hehe..t free anis join erk yui..

Unknown said...

wah...ada contest...menarik

Jahirah said...

haha...dah ada dlm cheezy cheese...xley join le ni..^^

Eintan Nurfuzie said...

akak ni seorang yang tamak haloba..huhuhu

Cik Anita said...

rajin sungguh yui ni... Nita dah ada.. letak dua link lah. bulih? hihi

RHI said...

akak tak dapat nak join kali ni, bizy sikit..

amsa naw said...

joined :)
http://2merah1ungu3c.blogspot.com/2011/11/bloglist-tukar-sama-suka.html

Cik Purple said...

hehehehehe.. nak join tp tak tau leh ke tak nih.. :P

Rosalia said...

nak join tp sibuk keja la. kalau sy trs masukkn je cik yui kt bloglist sy ok tak? tkr sme tkr.hahah