tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, November 24, 2011

Cuak beberapa jam!

Pergh!! blog oh blog..ko bikin ak cuak beberapa jam!! * dah macam arul cuak aje kan?? hikhik. bukan kerana REMOVE tapi pasal sbox ak ni.. aish!! ak sentuh sikit aje,laju je nak berubah.. kemain lagi koding dia dok main-main dengan ak.. takpe takpe..








Mula-mula tanya gak wan camne nak buat.. dia suh try.. try dan try xmow..adjust itu ini juga xmow!! so,amik jalan mudah.. DELETE dan MASUKKAN balik koding tu.. dan alhamdulillah..berhasil!! nak gak ke cam sbox ak ni?? Ikut tutorial di SINI.. 


Cuak oh cuka cuak!! aish.. sabar jela..


n/y : pasni kena berhati-hati..
tangan ni jangan gatal sangat!!
hakhak..




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

14 dak comei sayang YUI:

fiQRa said...

haha.. tgn tu gatai la tuu.. nanti buat lagi :P

Unknown said...

patut la tadi jijah nak tekan shoutbox tu xleh..last2 malas nak tgglkan jejak kat shout.tggl kat komen je..muahaha

Fathiah Hamim said...

tu lah pasal. saya kalo nak adjust koding, kena buat kat 2nd blog dulu. bila dah jadi baru buat kat blog betul,.

Unknown said...

hehe..dier nak maen ngn yui tuuu..(~_____^)..

Juliet_iRa~" said...

ehehee..

dia nak main cak2 la tu..;p

ira pon kalo da tsilap kan..xreti nak edit blk..lepas tu amik je y baru..kikiki..;p

NaNad said...

nad tak tahu sangat pasal shout2 ni..herran x??:)

cik ika said...

ika da mls da nk wat hide ke flout..hee,,

shidasyakirin said...

dier main cak2 je tu.. selamat ye..hehhe

eMMe said...

wow!! canggih!!!

Unknown said...

dye nak usik tuan blog la tuh ;p

Jahirah said...

saje nk bg yui cuak tu..ehehe

Cik Anita said...

haaaa...itulah~
tangan tak reti duk diam~~

smilenajah93 said...

eh , tukar baru lah yea :)

Anonymous said...

shout box nak main nyorok2 ngan yui.hahaha