tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, November 16, 2011

Selamat datang Syed Haninda Aulia' - 6/11/2011

Ehem-ehem, tadi dok bz citer pasal nak ada anak takleh stress kan..kali ni nak tunjuk baby comel.. hasil "tidak stress" laki bini ini, along dan abang yus.. * hikhik..gurau aje ea!  Entry kahwen nya ada di SINI.. ak jadi pengapit tak bertauliah!! hakhak.. 


 - macam anak cina! -




Siyes..tengok gambar aje dah comel.. ak aje belum lagi jumpa.. bila la nak mai..aiyoyooo.. ari ahad tu dah petang sangat.. kan xelok tengok budak kecik dekat-dekat nak maghrib.. takpelah,janji hamper udah sampaikan... ^__^




Hope minggu ini atau minggu depan dapat lah jumpa.. aunty yui nak gomol-gomol sikit..hikhik.. xsalahkan?? lalalala...




Jadi, selamat sudah.. ALLAH sudah tambah seorang lagi umatnya yang diberi nama Syed Haninda Aulia' Bin Syed Mohd Firdaus.. Moga jadi anak yang baik dan soleh ea.. 



n/y : Pergh!! nama panjang tu.. agak-agak lepas tak dalam ic nanti??
hikhik.. comel sangat!! suka ak tengok!!





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

19 dak comei sayang YUI:

NaNad said...

tahniah untuk mak abah baby..:)

comelnyer...hish..nk picit pp dyer..:)

nota mulut :: mesti nuyui xsabar ni..hehe..:)

Anum said...

tahniah
cutenya baby nie

AnneRaini said...

comelnya die..putih!

Mama Gee said...

chomelnyaa...nama pun unik...

merahitujambu said...

comelnyaa..rindu bau baby

fiQRa said...

alahai, comey nya lah ;) dah besar nanti cantik pula ;)

Cik Anita said...

waaa...comel sungguhhhhh~~~~

fiQRa said...

silap, bukan cantik... kacak.. :) boy kan..

Jahirah said...

cmey...air muka cam gegirl je...ahaha

Yana Houry said...

comelnye yui!!! geram btoi tengok..
bile la nak dpt bby ni..hhehehe

Cik Purple said...

eee.. comelnye.. hehehehe.. puteh melepak lak tuh.. :D tahniah buat kazen sis yui.. ;)

Rtp Farra Arisha said...

so lovely :) congrats to the baby's parents! :)

aamalinaazman said...

alololo tomei2!
welcome to the world si comei!

smilenajah93 said...

comellll ~~~

Unknown said...

alololo comeynya! nak anak jugak. InsyaAllah harap2 bunting nikah..kahkahkahkah *gatai*

najihahfara said...

ok name die sedap sangat

Anonymous said...

ok saya geram..budak tuh sungguh2 comel33x!
sekian.hihihi

Bulan Syurga Firdausi said...

alhamdulillah atok da blik... haaa byq saman?mmm xlupe3 :( huuuuu
comel nye baby......!

Aty Fared said...

nanti akak ade baby ..awak datang bawak hadiah besau2 macam tu gak ek yui..hehe [tak tau malu] ;p