tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, November 22, 2011

Tercari-cari Syella Kamaruddin erk!

Amboi-amboi.. Syella Kamaruddin tengah hot skang.. kan dia dah jadi isteri VVIP.. * lau tak salah ak la.. Dan ak setakat ni ada post 2 entry pasal Syella iaitu tentang resepsi dan wajah suaminya.. dan bila ak tengok Nuffnang, mak ai.. ramai dok search nama dia.. * orang lain lagi banyak wei!! hikhik.. alaaa.. saja nak tunjuk gak!!


- bukan banyak pon kan -


Nampak.. okies, nampak poyo..hakhak.. lagi satu kan, ak ni memang cetek ilmu la pasal Nuffnang ni, tadi bila dok tengok income Nuff, cam ada sesuatu yang melekat situ.. apakah itu wahai sahabat sekalian yang bijak-bijak??




Benda atas ni la.. ak tak faham.. huhuhu..memang cetek sungguh!! maaf ea.. sedang mendalami.. jangan gelak tau coz motif utama berblog untuk suka-suka,letak Nuff sebagai sampingan.. mana tahu,leh cash out. tak pernah-pernah lagi wei... sob sob..


UPDATE : Syella penyanyi lagu Menangis Dalam Hujan


n/y : Hati ini berbunga-bunga
kerana teeettt!!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

14 dak comei sayang YUI:

fiQRa said...

hehe.. sape dia tu eh? nk search gak nih.. kot kuar kat blog yui.. hehe..

ehem2m apa yang tettttt tu? cer cite cer cite :D

nurkaloi said...

ade cam rupe syella kowt kekeke

Anum said...

heheheh
gelak skit je

smilenajah93 said...

famous syella tu kan kan ~ :)

Yana Houry said...

syella tu sape yui??penyanyi ke pelakon ke??

yana ni memang xambik tau sgt dunia hiburan ni

merahitujambu said...

alhamdulilah rezeki

eMMe said...

ce akak nak dgr skit Yui nyanyi lagu Syella tu....hehehehe~

Miss Nadya said...

tahniah nuyui sebab dah dapat BE..:)

Alhamdulillah..:)

Miss Nadya said...

yui,tu lah BE..dalam bahasa melayunye pendapatan terumpuk..

maknanya di situ ada 2 BE melekat..earning tak naik selagi BE tu berjalan/running kat blog yui..:)

bila BE tu dah tak de,dia akan jadi ME dan kat situ total earning akan naik..:)

hehe...nad pon xgeti nk terangkan..ngee..:)

shoutbox buat lain sikit..:)

Rtp Farra Arisha said...

who's syella yeah? emm, apa yang berbunga2? hehe,,

Unknown said...

tahniah yui! buat pertama kalinya eh dapat BE atau pendapatan terumpuk! yui up lagi trafik n bw. kompom earning 80sen dan 81sen tu akan naik lagi!


bila iklan u mobile tu tamat ia akan dapat sejumlah wang dan menjadi metered earning ME atau pendapatan meter.


ok tahniah yui! up trafik lagi k :)

Cik Anita said...

oklah tu.
dapat BE!!! nanti lama2 banyakkk..

Syella tengah gelamor~ kahwen dengan VVIP. Jeles sungguh!hahaha

sobri yaacob said...

wah best la dpt BE!! jeles..he..he..

aamalinaazman said...

ayoooo
kenapa sy masih x kenal ke sape org ni
heeeee