tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, November 24, 2011

Tetap tengok Malaysia vs Syria walau x sepenuhnya!

Sape kata ak xbalik SS xdapat nak tengok bola?? sape kata ha?? <-- diri sendiri kata.. erk! kome tau,ak skang dok gatal lak nak tengok bola.. ntah pe buang tebiat tak tau.. selalu ak tengok guna tb,skrin besar gtu.. tapi semalam ak kat umah sewa,jadi tb tidak ada!! laptop kesayangan sahaja..




Maka dengan muka belas kasihan, ping kat wall FB.. sedih tu.. tanya sapa tau ada link on9 tengok bola.. rupanya ada!! lagi mudah dengan link yang diberikan oleh adik Sarah.. TQ sayang!! Kome tak caya?? kome klik SINI.. macam-macam siaran on9 leh tengok tau..


- harimau penat ni -


Oh ya, Malaysia kalah kan dengan Syria 0-2.. sabar ea.. mungkin faktor kepenatan dan serangan bertubi-tubi oleh mereka.. InsyaALLAH, rezeki pada yang lain akan ada.. * eh, handsome kan pemain syria!! hakhak.. takde maknanya!!


n/y : Sabtu ahad ni ada kenduri..
tapi cam rancang sesuatu..
entah jadi ke x..ermm..




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

19 dak comei sayang YUI:

a.R said...

tak tengok pon semalam sebab dok sebok cari keje partime..hihihihi~

Jahirah said...

boleh tgk tv online ek....boleh try ni...

mun said...

wlpun permaianan smlm agak mengecewakan.. tapi..paham dgn keadaan dorg..keletihan tu.. nak plak yg hebat2 semuanyer dah cedera...

Cik Anita said...

tak tengok pun! tadi lagi syok. muahaha

N U R A L Y N said...

cyan Malaysia..tape la kalah dgn syria ..fham,dyowg da penat.. kan kak yui :)
selamanya Malaysia...!

hakamah hamyadi said...

player malaysia xcukup rehat mungkin..lagipun heronye baddrol xdo....huhu

fiQRa said...

laaaa... malaysia kalah.. ermm, tak pe lahh.. sedih pon ada.. huhu

ShahzCudin said...

xpe..ahad ni ade game lg..hrp2 dorg mng..

Unknown said...

tapi, tak dinafikan kekuatan team syria..asyik dorang je dapat bola...alahaii,:D..memang handsome kan player syriaa...:P

Mr.Superman said...

abg x tgk smlm wlupn ada kwn nk sponsor tiket masuk rm20.sbb da thu mst kalah..yela,bdk2 tu penat bru pas game lwn dgn indon kn.


ehem,pasl mamat syria kacak2 tu smlm ada terbaca gk kt fb beberp org gadis2. +_+

fiQRa said...

yui, ha'ah la.. tak bole tekan.. nape yui? yui ada ubah pape ke?

Unknown said...

tengok kat wad semalam.hehe syria memang asak bertubi2..tapi pasukan kita pon bagus. cuma penat je..

cik ika said...

lgi sadis..asyik ta dpt tgk je...

Miss Nadya said...

semalam nad tengok...even kalah nad sokong harimau malaya jugak..yer lah.kesian kan kat dorang penat tak hilang lagi..:(

shidasyakirin said...

games team msia tetap mantap dan berstrategi even kalah kat syria..

duniaanita74.blogspot.com said...

yui..sedih..malaysia kalah.....ada berberapa org yg tak main kot...apa2pun...tetap sokong malaysia..

smilenajah93 said...

xpelah , bukan rezeki kan . ape pun Malaysia hebat !

Bulan Syurga Firdausi said...

hehehehe comei jgk hrmau tu penat ;)

Aty Fared said...

eeerrr.... akak tak tengok..tak hengat pon sebenarnyer..;p ingatkan malam minggu ni..rupenyer kamarin ek..;p.. kalah..patut lah tak berape nak 'bising'...tak per lah..tak de rezki lagi kali ni..