tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, November 14, 2011

Hadir kenduri kahwin tapi syiok sangat pasal lain!!

Assalamualaikum dan selamat pagi.. 2 hari menyepi cuma semalam ada satu entry autopublish pasal birthday boy ini.. thanx pada yang sudi ucapkan dan doakan untuk dia.. dan semalam sebenarnya ada kenduri kat Gombak.. ak ingatkan mana.. salah inform semalam ^__^


P sana semata-mata p kenduri..punyalah rajin benor!! lau lagi rajin,leh p nek tangga batu caves..dah dekat sangat ngan tempat kenduri tu..hukuhk.. okies2!! ak bukan nak citer pasal kenduri pon tapi apa yang ak syiok time p jenguk umah tu adalahhh...


- kucing inilah!! ada 2 ekor -


Last-last kucing yang jadi sasaranku!! pengantin entah kemana.. takde lak ak nak p bergambar dengan dia..hakhak..giler teruk!! ngan kucing ak nak..lalalalla.. comel okies!! ekor leh wat sapu habuk..muahahaha.. dah-dah..jom layan pic yang adik pom ak gatal dok amik!!


- gambar camni pon amik,ceh!! -


- bulan depan,sepupu ak yang belah kanan ni lak beranak -



- bersama adik bongsu sepupu -



Nampak tak ak riang?? riang nampak kucing.. sedih tengok kucing di jalanan.. sob sob.. minggu depan 26/11/2011 kawan ak dan kakak angkat+abg angkat lak kawen.. mungkin p kenduri kawan aje kot.. so,sape ag yang nak kawen?? nak ak mai,kasi kad.. insyaALLAH muncul ak nanti..


- nyum nyum layan eskrem!! -


n/y: sambut birthday adik dengan
makan kepsi tom yam..
layan layan ^__^






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

16 dak comei sayang YUI:

Anum said...

best gak layan kfc

Cik Anita said...

Nita belum ada rasa rasa nak sayang gila2 kat kucing. nape eh? huhuhu.. rasa cam kejam pulk. :p

Unknown said...

sempat kau nyah. hehe asyik g kenduri orang jer..kenduri mu bila lagi yui oi...

fiQRa said...

yuiii, nape mas rasa mcm pernah nmpak yui eh? hehe, tapi tak sure kat mana :)

Aty Fared said...

akak pon kalau jumpe kucing luper diri..betina tu ek..:) ekor die macam ekor rezqi..!! huhu

merahitujambu said...

nk aiskrim jugak nuyui

Unknown said...

wah....seronok berkumpul cenggitu..

ShahzCudin said...

klo sume tetamu mcm nuyui mmg xde yg tgk pengantin..sume duk main ngn kucen..kesian pengantin

Yana Houry said...

ololo comeynye kucing tu..geram betoi...

duniaanita74.blogspot.com said...

yui..kak ita ingat apa tadi..kucing rupanya..boleh kawan dengan arisya lah yui ne...suka sangggat dengan kucing....

hajarus said...

cantik kaler miow2 tu... sedapnyer eskem... ;d

Diyana Ali said...

aiskrim tu nak juga. ahahak. sorang je makan :P hehe

NaNad said...

sayang..agaknya kalau kita berdua jumpa kucing..sama2 berebut kucing pastu sedih sebab tengok banyak kucing kat jalan kan??^_*

nk tunggu nad kawen kmbat sikit..huk huk..^_*

aamalinaazman said...

hahahaa
aku dan kocen tak dpt dpisahkan ye
hehehee


yui, sy belom nak kawen lagi..x dpt nak bg kad
kikiki =p

smilenajah93 said...

gmbar lawak . heehe~

najihahfara said...

akk bile pulak nak jadi pengantin?