tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, November 20, 2011

Letak URL dan layak masuk bloglist cheese+cheese

Memandangkan entry ini tak dapat sambutan, ada komen,ramai like tapi hanya ada sorang, ak rasa kecewa sikit.. * eceh!! takde maknanya!!  Mungkin syarat susah dan mungkin yang ak nak masukkan,udah termasuk dalam senarai.. * eh,apa ak nak gtau ni??  So,kali ini, ak dengan rasa tak puas hati, nak gak penuhkan Bloglist Cheese+cheese tu!!




Kome nak tau, dashboard ak tu dah wat hal beberapa minggu!! jadi ak akan gunakan alternatif ini untuk BW..  So,cara mudah dan senang..


1) Baca habis entry ak ini * lau tak, melalut wat benda lain!
2) Tinggalkan URL blog kome kat KOMEN entry ini yer
3) DONE! duk diam-diam, dan tengok senarai dalam bloglist cheese+cheese itu ea..


Itu sahaja..opss!! yang dah ada dalam senarai cheezy cheese,nak komen pon boleh..tapi tak masukla ea.. JANGAN TAMAK! ahakz!!


TAMAT : Anytime ak suka ^__^

UPDATE : Tamat sudah ea semua..



n/y: ingat tau,letak url blog kome aje..
nak komen panjang juga bole..
asal ada URL, kompem masuk!!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

32 dak comei sayang YUI:

izyantyPersonalTaste said...

http://izyanty.blogspot.com

nak msuk gak..thank's

Unknown said...

jap nak tengok ada tersenarai tak. muahaha ^^

Nabiha Zaidi said...

http://beehac.blogspot.com/

*dok diam-2 .

Ayn Abdullah said...

http://aynpink.blogspot.com/

aamalinaazman said...

baik twin ku cyg
dah letak
kikikiki =p

Jahirah said...

nak masuk kali kedua konpem yui xbg...hehee...so komen2 je la kat sini...;p

rabiatul said...

http://sukeduke-rabiatul.blogspot.com/

shidasyakirin said...

menyibukkan diri di sini..^_^

http://shidasyakirin.blogspot.com/

иʋя 'αιƨʏαн κнαℓιℓ said...

http://sayabudakunmatured.blogspot.com

nak jadi bloglist kak yui gakk!!

fieda said...

http://mylovely-fieda.blogspot.com/

cik ika said...

nk mkn chese bnyk2..

http://daqkecik.blogspot.com/

Anum said...

http://satanicsoap.blogspot.com

Fathiah Hamim said...

dah masuk bloglist fa 'TerHebat'

httpo://bloqkami.blogspot.com

ShahzCudin said...

ehem-ehem..
nak tamak boley?
keh3x

Anonymous said...

Nakkkkkk :D

http://pensildanbukunota.blogspot.com

cik abbit said...

dok diam2 kat belog comel ni
http://iniidopaku.blogspot.com

a.R said...

dear yui . ..
ehhhhh apesal kte buka blog yui senjak dua nih slow je loading.....hmmmm~

::CIK LYNN:: said...

cik lynn nk!!

http://lynnlinda.blogspot.com

thanks yui...=)

Tie HT said...

http://herba-tihara.blogspot.com/

nak try :)

syahirooAhmad said...

i like cheese.... tetibe teringat chezy wedges kfc..

http://syahiroo.blogspot.com/

Noor Fatin said...

http://fatinlovefaiq.blogspot.com

:)

Aisya said...

nak tumpang sini jugak lah ! :D

http://miss-aisya.blogspot.com

nice to meet you ! suke sgt doodle kat header tu. comel !!

cik jannah said...

hehe. alaaa. tekan je link biru nama saya. hehe

hunnybunny said...

http://shweethunny.blogspot.com/

yui : act. ni utk pa ye?xbrpe tau ye..hehe

Nisa Greennnpanda said...

yui.. nk bgtau yg blog sy xleh bkak dh.. sy t'pakse wat blog br lak.. nie link blog sy ye.. sudi2 la visit tau, hehe.. TQSM ^_^

http://greennnpanda88.blogspot.com

syazwani ab said...

dashboard saya pun sama buat hal =,=

join, http://waniszsyazwani.blogspot.com/

Juliet_iRa~" said...

http://luvisus.blogspot.com

da letak da..heeee

E'in said...

nk masuk gak leh?

http://thatsomine.blogspot.com

anismelon said...

nak jgk..weee

http://anismelon.blogspot.com/

chcolate said...

salam...dtg utk memeriahkan..:))
http://greenlife91.blogspot.com

NaNad said...

nad nak copy dari sini jer..:)

SITI SORFIENA SYASHA said...

saya nak join kak :)

1. http://ash-tsukidate.blogspot.com/

2. http://mykawaaiiionlinediary.blogspot.com/

3. http://sitisyauqiena.blogspot.com/