tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, February 04, 2013

Audit bermula 4 hingga 8 Feb 2013

Just nak maklumkan bermula hari ini hingga Jumaat, akan ada audit di pejabatku. Maka mungkin jejak balas akan terbatas. Maklum saja pasti ada benda yang nak kena buat. Terutama nak check barang kemas yang ada.


Tapi jangan risau, jejak tetap akan ada cuma cepat atau lambat aje. Buat masa ini auditor belum sampai lagi dari KL. Maka bolehlah bersukaria dulu. Hahahaha!


# Terima kasih kepada yang wish birthday aku walau dah berlalu 4 bulan lepas =p

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

19 dak comei sayang YUI:

Anum said...

selamat berkhidmat

Nur Dzafirah Mohd Zain said...

slamat menjalankan tugas...

^^eKaTiKaH^^ said...

alamak, kite tak wish lagi.. sempat lagi tak nak wish kak? hihi.. HAPPY BIRTHDAY :D

ayut said...

slmt kena audit....hihihi

#eh..bln 10 ttlis 10 bln plak td :p

azizah :) said...

eee jijah tak suka audit2 ni.. banyak dorang akan tanya...huhuhu

MizzTina said...

xpe je.. dh free nt bw laju² tau..

eima said...

selamat kena audit ....

Cho Zila said...

selamat sibuk menjawab... takper nanti senang2 ronda2ler blog akak yerk..

anitadiana said...

salam yui..apa kahbar..lama tak singgah sini..selamat berkeja...

Shakira Pathi said...

nanti2 boleh BW lagi :)

Che Rosliza Che Mat said...

slamat menjalankan tugas..

Myra Jay said...

Bila ada audit ni kelam kelibut sikit kan, tp takpe at least smua dokumen ada ok la ;D

are_lin@yu said...

tak pa kami faham..hiihi

Cik Nur said...

utama kan kerja dulu...nur pun bz skarang..
huihuihui...

ros_reeza said...

audit?.. tension kalau ada audit..huhuh

Mrs Velentine said...

selamat beraudit

IntaNBerliaN said...

ada audit mmg bz sikit kan

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kalau audit mmg bz kan..akak xsuka aduit2 ni leceh la hehehe

Shida Radzuan said...

bila birthday yui?