tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, February 20, 2013

GA Februari 2013 Nurul Yui bakal berlangsung Jumaat ini

GA Januari dah berjalan insyaALLAH lepas ini untuk bulan Februari pulak. Seperti yang aku janjikan setiap bulan nak buat GA simple. Untuk bulan kedua, nak buat yang sangat mudah.


Hanya perlu tinggalkan komen link blog anda di entry sahaja. Hadiah? Kali ini sekadar topup RM 10. Celcom/ Maxis/ Dg sahaja. So, tunggu Jumaat ini ya. Hanya 2 hari. Pemenang dipilih menggunakan perkhidmatan random.


Terima kasih buat mereka yang banyak support daku.

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

19 dak comei sayang YUI:

Cik Puan Rara said...

rajin yui buat GA eh.

Nurzakiah Hanum said...

nak join

azizah :) said...

best2... kalau berkesempatan insyaallah join!

AyueJean AJ said...

Okay dah mark....
Hehehhehe.... =D

^^eKaTiKaH^^ said...

kali nie nak join. GA hari tu tak sempat nak join.. heee

Nadia Johari said...

sengla mcm tu..msti join..hehe

diana said...

selalunya random tak suka nama akak..heheh

Kniedaz said...

akak berangan nak buat GA tapi takut takde org join je hehehe

Shakira Pathi said...

nak join la nanti, mana twu ada rezeki ;)

Cik Nur said...

kalau sempat nak join.. :)

xila dot said...

wah wahh murah rezeki..

eintan nurfuzie said...

klu x de aral melintang akak join.. dah bz ni susah skit nk berjanji :)

Mrs Velentine said...

esok join

ayut said...

esok la ea Ga ye...noted ^^

fieda said...

ga simple mesti ramai yg join..

Kesuma Angsana said...

esoklah camtu ye

IntaNBerliaN said...

akak dh join.. hihii

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

dh telepas xder rezeki akak nak join

Shida Radzuan said...

nk join selalu xsempat huhuhuh..