tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, February 04, 2013

Bantal perhiasan felt craft 30cm x 30cm

Settle siapkan order bantal perhiasan seterusnya. Order dari orang Sabah. Oh ya, design 100% dari pelanggan. Kalau aku rasa ada yang tak kena, akan aku bagitahu terus pelanggan. Kira pendapatlah tu ya.






Maklumat lanjut boleh tengok di blogshop aku { sini } atau lebih mudah tengok di page Nurul Yui Collection ya. Terima kasih. Kepada yang sudi nak order, silakan sebab ada masa sempena cuti CNY. Mesej aku terus ya.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

29 dak comei sayang YUI:

Shakira Pathi said...

cantiknye, seriously :D

AyueJean AJ said...

Comel....
Jauhnya nak anta tu... =D

Eca Dwinky Asha said...

yanie ne ada blog..tpi rsanya dia private kn.....hehee

mmg kwn2 la..dri sem1....futur-hubby dia lak kwn2 dgn kazen eca.

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

comel la.. gud luck dear

Che Rosliza Che Mat said...

comel...

Eza Faezah said...

comel bantal tu. Like always ;)

Bui Junaidi said...

WAH,BISNESWOMAN RUPANYA..

Nory Zoulkefle said...

comeyy lar...

Myra Jay said...

Akak ingat nak beli lagi koleksi bantal craft ni, tapi dok nunggu tarikh yang sesuai :D

~Apam Gemok~ said...

comlnyeee ! ^^

Anum said...

cute

combi said...

comeinye bantal.......

diana said...

cantiknya..mana belajar buaT BENDA2 NIH..BIASanya bahan2 tu beli kat kedai mana ye??

are_lin@yu said...

merah hitam mmg naikkan warnanya..

eima said...

semakin berseni la dik oi

Ena's Palace said...

mmg cantik sgt..!

Mrs Lurve said...

comel + cantik!!

deno said...

cantiknyaaa...

Cik Anita said...

eh, nama bf dia sama dgn cik abe kite..hee. Pernah gak oder bantal ni, comey jer.. nnti nak oder lagi!

^^eKaTiKaH^^ said...

alolo.. comelnye... hehe.. jauh tu sabah :D

azizah :) said...

cantiklah yui...

Cik Nur said...

kombinasi colour yg menariklah.. :)

ayut said...

combination merah hitam gan putih mmg nmpk menyerlah..dr jauh nmpk dh.. :) moga trus sukses ye yui :)

Fieda Rafli said...

mmg ctk..

ros_reeza said...

cantiklah.. kreatifnya la hai Yui ni...

Mrs Velentine said...

mmg cantik lah

IntaNBerliaN said...

cantik..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

alahai cutenyerrr bantal tu..comel2 hehehe

Shida Radzuan said...

cantik yui :)