tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, February 28, 2013

Cashout Nuffnang kali kedua

Pertama kali aku cashout 29/06/2012 { entry }. Dah lama kan? Alhamdulillah, hari ini 28/02/2013 aku tekan button untuk cashout. Amaun tak banyak mana tapi lepaslah untuk makan 1/2 bulan. Hihihihi. Duit ini insyaALLAH nak digunakan untuk jalan-jalan nanti.




Kalau kali pertama dulu check aku pernah pending { masalah ini }, moga kali ini semua berjalan lancar. Oh ya, aku cashout Nuffnang hari ini mengikut waktu sesuai seperti yang dicadangkan { entry }. Doakan semoga semua dipermudahkan ya. Amiiinnn.


# Bila tengok earning Nuffnang "0", rasa nak cepat-cepat ada amaun. Hahahaha! Tamak ea?




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

30 dak comei sayang YUI:

Mrs Velentine said...

TAHNIAH..BAH BELANJA DULU..HEHE

Nurul Faiz said...

tahniah... tak rugi berblog kan :)

Nur Atira said...

wahh , boleh belanja niyh . hihi

Sally Yatiey said...

Tahniah dah cashout ^_^

red jambu said...

alahamdulillah. rezeki ada di mane2 :)

Mrs Lurve said...

tahniah yui...dh 2 kali tue

Nory Zoulkefle said...

nory sekali pon tak pernah meraa cashout....huhu

Nurzakiah Hanum said...

tahniah2

azizah :) said...

tahniah yui.. jijah pon baru lepas cashout :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah yui akak pun baru pestime cashout hr ahad lepas hihihi

Kniedaz said...

bestnya dia

xila dot said...

wah wah boleh blanje kepci ni hehe

ayut said...

nk cashout gak...tp lom blh cashout...adehhh ^^ tahniah yui ^^

Kesuma Angsana said...

tahniah yek, KA nak tunggu amount ke dua ni beranak pinak byk2 baru nak cashkan lagie hehehe

Cik Syida said...

wah... tahniah.. tahniah.. :)
hehehehe :)

eima said...

tahniah dik ..ai tgu dah dah berkepuk la ... hihi

J.Syazwana said...

tahniah!kite nak tunggu lama sikit. rasa sayang nak cashout. huhuhu

Mieya Atiera said...

Tahniah sis :)

Nadia Johari said...

dapat gaji dr nuffnang..hehe

Zayani Zulkiffli said...

hey, sy ada tag awak dalam entry ni.
http://nurulzayani.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-blog.html

^^eKaTiKaH^^ said...

yg kedua kak? wahh.. boleh belanje kite nie :P

shera haifa said...

wahh cashout lg.. cm malas nak cashout lg.. nk simpan biar banyak2. hehe.. tamak nk bnyak aje..

Cik Nur said...

tahniah.... bestnya,....

Tihara said...

insha Allah mesti cepat sampai sbb akk penah c/out end of month..sebulan je da sampai..baru ni c/out tengah bulan ni tk sampai2 lg..tapi ilek je lah dulu..congrats yui, syukr alhamdulillah :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

wahhh tahniah... bleh ler belanja akak kan..kan..kan.. hehehehe

izan mama mia said...

tahniah yui

Shakira Pathi said...

tahniah kak yui :)

are_lin@yu said...

wow beznya cashout lg..hihi

IntaNBerliaN said...

tahniah yui

Che Rosliza Che Mat said...

tahniah...yui...akak belum lagi.. tak rugi berblog kan :)