tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, February 19, 2013

Jelly Pure Marine Collagen Gred AAA

Aku sekarang ini ada makan PMC Grea AAA. Sebagai makanan tambahan. Setelah mengikut cara untuk basuh dan jadikan ia jelly, berikut adalah hasilnya. Untuk 100 gram, dapat 3 bekas. 1 bekas besar dan 2 sederhana.


- 100 gram hasilnya 2 bekas kiri dan 1 bekas kanan -


Untuk cara makan yang aku amalkan, aku campur dengan perisa sunquick + letak air sedikit. Telan terus sahaja jelly PMC tersebut. Tak sanggup nak kunyah-kunyah. Kih kih.




Yang PMC Gred AA aku tak pernah rasa. Lepas ini InsyaALLAH nak cuba yang itu pula.  Mungkin juga aku akan update cara basuh PMC, penggunaan dan kesannya kepada sesiap yang amalkan ya. InsyaALLAH.


Dalam minggu ini InsyaALLAH stok untuk PMC gred  AA dan gred AAA akan sampai. Nak order, inform ya.


Gred AA 100 gram : RM 10
Gred AAA 100 gram : RM 15


Mesej atau telefon yui 019-2331810 ( 9.00  pagi - 9.00 malam sahaja )




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

29 dak comei sayang YUI:

Eza Boom Boom :) said...

Mama eza dah beli ni. tp, eza tak rasa lagi.. huhuk.

Nurzakiah Hanum said...

bagus nie

Nyue said...

kwn house yg amalkan..huhuhu

Myra Jay said...

Teringin nak try tapi tak tau bila nak mula, akak ni jenis tak konsisten nak amalkan

Mrs Velentine said...

yui pekatnya...

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

sy n husband baru je mula mkn tp gred AA, sama gak mkn ngan sunquick.. hoho..

azizah :) said...

boleh eh yui makan? aduh peliknya..huhuhu

Puan Ira said...

siap boh sunquick lg...sedap2

chinta said...

bagi saya...rumpai laut yang wrne purple lagi elok daripada wrne kekuningan...sy dah amalkan selme 4 buln lebih...alhamdulillah...kesan dia agak memberasangkan....tapi ape2 pun kene rajin laaa....sy pun cmpur dengan sanguiq sebb memang xleh nak telan cam tu jer...agak xberselera..hihih

Bui Junaidi said...

TERINGIN JUGAK NAK TRY TP TAKUT X TERTELAN..HIHI

ayut said...

tu dia campur sunquick..hihihi... :)

Kniedaz said...

akak pun makan Yui tapi masuk dalam air sirap hehehe..makan gitu je macam makan ubat plak hehe

diana said...

makin cantik la lepas ni..:)

diana said...

makin cantik la lepas ni..:)

are_lin@yu said...

xpnh try lg..br mkn vit c ja..semua feed back bagus.alm]hamdulillah ;)

wawa syaida said...

nampak macam agar2...sedap tak campur sunquick

najihahfara said...

mmg bagus jelly rumpai laut ni. berkesan

eintan nurfuzie said...

nak try tapi takut gak de kesan sampingan

Eca Dwinky Asha said...

makin cantik a :D

Cik Nur said...

Nur skrang mkn yg gred AA... :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kalau makan dgn oren sunquick tu ok sikit kan

Shida Radzuan said...

yui shida nya warna putih :)
kpe xsama eh..hehee

fieda said...

ada org kata dia ada bau sikit kan...kak fieda mmg tak boleh telan ni..

fieda said...

ada org kata dia ada bau sikit kan...kak fieda mmg tak boleh telan ni..

Che Rosliza Che Mat said...

sedap ke?harga pasti mahal..

IntaNBerliaN said...

yui, nanti gtau apa kesan dia ek... mcm best je... kalau ok, leh bodek2 hubby mintak keizinan.. hihii

GadissKecikk said...

cara penjagaan pmc mcm mne ?

Moonirah said...

sy dah try dua2 gred AA dan AAA. hehe..beli kt member ofis yg da siap dimasak. klu AA tu mmg kurang hanyir so sedap ltk kt muka sbg masker dan utk makan. slalu mkn dgn jus oren atau jus buah delima. yg gred AAA kita bg mama makan. tp pnh try kt muka..sbb bau hanyir tu ade cikit tamo da pki kt muka..just makan je. so far 3 mgu sy da pakai alhamdulillah kulit sy kurang berminyak dan pori2 makin kecik :)

ahmad hazwan said...

Salam
Jika ada yg berminat utk membeli Pure marine Kolagen Kaler Ungu Gred AAA RM 10 100 Gram Sila Call/Sms/Whatsapp Ditalian +601126284226
Thanks Admin