tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, February 01, 2013

[3] Antara aktiviti Blogger Perak di Teluk Senangin

Lambat plak citer ni nak keluar. Maaf ya, kekangan masa. So, teruskan. Ini entry terakhir untuk kisah Blogger Perak di Teluk Senangin. Mungkinlah terakhir. Hihihi.


Jom tengok gambar ya. Biar gambar menceritakan segalanya. Tak mampu nak taip panjang-panjang. Malas namanya! 










Gambar-gambar di atas adalah aktiviti hari pertama. Part paling best bagi aku adalah berendam berjam-jam dalam pantai. Perghh! Lepas gian lama tak berendam pantai.














- antara orang kuat  Blogger Perak -




Sekian sahaja dari daku, Nurul Yui untuk laporan awal tahun 2013 Blogger Perak. Okay, merepek! Apa-apa pun tetap enjoyyyyyyyy.






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

24 dak comei sayang YUI:

Cik Nur said...

mesti rindukan dengan semua ni...
kenangan terhebat rasanya bila dapat berjumpa rakan alam maya..

Mrs Lurve said...

siap bwk kayu hoki lagi hehehehe

Shakira Pathi said...

seronoknye gathering :D

nur emilya said...

Wa bestnya. Teluk senangin tu dekat jugak ngan tempat saya. Huhu.

Kniedaz said...

teluk senangin tu katne Yui? akak tk pernah sampai lagi...

ayut said...

hahaha...slmt laporan secara online jer.leh ltak gmbar jer...klu laporan bertulis...setiap bnda kena tulis...

eiela said...

mesti best. dah lama tak main air kat pantai.

IntaNBerliaN said...

bestnya dpt join xtvt camni

نورعيم said...

wahh menariknya!

bila tgk gmbr ni mesti teringn nak buat lg kan.

Cinta Misteri said...

best nyeee...bila plak bloogger jb nk ngajak gather2 mcm ni

^^eKaTiKaH^^ said...

mcm2 aktiviti ade.. bestnye dapat berkumpul ramai2 mcm tu.. hee :D

najihahfara said...

bestnya banana boat tapi takut dah nak naik

Bui Junaidi said...

BESTNYA..DH LAMA X BERJIMBA KAT TEPI PANTAI..^_^

azizah :) said...

seronoknya aktiviti camni.. meriah tau.. best best!

Tihara said...

wow gempak bloger perak :)

Nadia Johari said...

tgk gmbr pun dh tau mcm mn sonoknyer..hehe

Aishah Jahirah said...

wuu bestnya beraktiviti bersama2...teluk senangin-dulu akak PKSN kat situ le...

Amanda Suria said...

xde blogger NS nak buat gath mcm ni agaknya la...jeles...

nanieybarnieylurviey said...

Meriahnye!!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mandai pantai tu mmg best..meriah hehe

MaYa MustWany said...

meriah..best :)

Myra Jay said...

Bestnyer... Meriah je nengok :D

Mrs Velentine said...

meriah

Shida Radzuan said...

seronoknya yui :)