tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, February 25, 2013

Senarai penuh peserta GA Februari 2013 Nurul Yui { sila semak }

Berikut adalah mereka yang sudi menjoinkan diri dalam GA simple daku. Terima kasih diucapkan. Sila semak samada link blog anda tersenarai atau tidak dan jika tiada atau ada kesilapan sila bagitahu secepat mungkin sebelum jam 12.00 tengahari.




Sila semak secepatnya. Apabila keputusan rasmi pemenang telah dibuat, sebarang penukaran TIDAK DIBENARKAN. Pemenang akan diumumkan dalam entry selepas ini. Sabar menanti ya =__=


Ada seorang peserta tersangat rajin buat entry untuk GA ini, jom terjah -----> BELIAU





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

13 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
singgah pagi :)
hapy monday

Cik Nur said...

Err..macam mana nur boleh terlepas GA ni eh...

adehh...xdapat nak join..apapun semoga berjaya buat mereka semua... :)

ayut said...

all the best bt peserta semua :))

azizah :) said...

ada sudah nama ku.. gudluck buat semua!

AyueJean AJ said...

Allllaaaaammmmaaaaaakkkkkk.... Terlepas.... =(

Sally Yatiey said...

Goodluck untuk semua peserta ;D

Ina Haireina said...

yeeaayyy.. fuh fuh fuh... hehehe..

Mrs Velentine said...

no.1..hehehe

are_lin@yu said...

thniah rmaai join ;)

nor anita said...

wah!!
Yui mention belog kiter lah! Oho~
Terharu.. :')
Thanks a lot Yui.. walaupon tak dapat.. keh3~
saya akan berusaha lagi ntuk GA bulan Mac.. hehe~

IntaNBerliaN said...

akak ada no 9 tp xmenang.. hahaa

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ramai gak yg join

Shida Radzuan said...

ramai juga yg join..tahniah yui :)