tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, February 24, 2013

Gardenia Butterscotch

Aku bab merasa sesuatu keluaran yang baru memang agak ketinggalan. Ini pun nampak bila masuk kedai runcit berdekatan rumah. Selalu beli yang harga RM 3 +. Kali ini versi RM 0.70 sahaja. 




Lagi satu perisa rose. Sedap juga. Tapi lebih suka yang butterscotch, lebih menyelerakan rasanya. 


# Breakfast roti macam ini pun dah mengenyangkan




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

21 dak comei sayang YUI:

^^eKaTiKaH^^ said...

eh, butterscotch ade yg pack kecik? tak jumpe lagi. harga same ke kak? kalau jumpe, confirm kite beli. hehe.. sedappp~~

nini said...

yep butterscotch memang sedap...tapi yang perisa rose tu tak pernah rasa lagi..=D

najihahfara said...

ada certain orang kata x sedap huhu

azizah :) said...

alaaaaa yui nape tunjuk? dah la kat sabah takde...huhuhuhu

Selipar Putih said...

eh ada ek dlm bentuk ni?bukan yg dlm keping2 tu ke

Farahin Izzati said...

oh, farahin ada nampak perisa ini,
tapi xcuba lagi, biasa beli coklat jew, hehe

Cik Nur said...

belum rasa lagilah yui.. :)

Ina Haireina said...

owh.. ade yg keciknye.. leh la try ni.. hehehe..

Tihara said...

the latest one lah ni..tk try lagi :)

Nadia Johari said...

nad suke chocolate

ct kektus said...

butterscotch mmg sedap. tp ite jarang sgt nak beli. hehe

✿ pink velvet ✿ said...

ehhh! dah ade keluar yg versi camni erk? hehe~
wajib p beli ni :P

NoEn said...

owh dah ade yg pack kecik ye...xperasan lak

ayut said...

eh..butterscout ada yg kecik dh ea...nk g crik la nnt...bru tahu ni..

Shakira Pathi said...

dah pernah nampak roti butterscoth ni tapi tak terasa lg nak try :)

Nisa Greennnpanda said...

sdap x?
sy ari tue mkn yg perisa ros br tue..

IntaNBerliaN said...

akak xrasa lg yg ni

Mrs Velentine said...

wah dah ada yg mcm ni..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

dh keluar yg mcm ni suka2 nk beli gak la hihihi

Shida Radzuan said...

mmg sedap yui tp shida kureng kalo roti bkrim..lbh suka yg xde krim mkn gtu je hehee :D

ANNA MARIANA said...

anna x suka... anna suka yang coklat n jagung je..