tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, February 21, 2013

Campuran untuk lebih sedap makan Pure Marine Collagen

Selain dari campur dengan sunquick, aku pernah juga cuba campur dengan nata de coco. Sambil kunyah nata sambil tu telan PMC. Kira lalulah untuk dimakan. Hihihi.




Nampak tak PMC dalam itu. Kepada yang tak lalu nak telan macam itu saja, boleh guna cara ini. Tapi bagiku cara terbaik setakat ini campur dengan sunquick. Terasa masam lebih untuk kurangkan bau hanyir.


Ada caranya basuh PMC ini untuk kurangkan hanyir. Akan ku update secepat mungkin.


Nak dapatkan PMC dengan harga yang berpatutan?

Gred AA 100 gram : RM 10 { klik untuk detail }
Gred AAA 100 gram : RM 15 { klik untuk detail }


Update :
Lain orang lain tekaknya
Ada yang mampu makan macam itu sahaja
tapi tidak untuk diriku =)





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

25 dak comei sayang YUI:

Mrs Velentine said...

MV minum dgn air masakl jer...sodap

AnneRaini said...

kalau mkn mcm tu je tak sedap ke?

are_lin@yu said...

mcm jelly jgk eh

Nurzakiah Hanum said...

ooooooooo

Nyue said...

nyue xpernah rs..xthu la boleh telan ke tidak..huhuh

diana said...

sebab hanyir tu la sampi sekarang akak tak beli PMC ni.takut tersimpan rapi kat dapur je..heheh..rela telan vitamin c lagi..

Kesuma Angsana said...

ramai yg kata bgus ni

.:MamaDhiaAdwa a.k.a Yana:. said...

hari tu ade jualan di ofis..
org tu jual PMC yg siap dimasak..
die buat perisa gule merah..
sangat sedap..
rase cam makan jelly jer..

Kniedaz said...

kalau masak terus buh sunquick best juga kan Yui..akak tak terfikir plak..lepas ni rebus buh sunquick la..hehe

fieda said...

mcm jelly ye..

ayut said...

klu yui tak msuk gitu jer ayut pon same kot....huhuhuhu...suke tgk je sbb cantik..hihih

red jambu said...

sebenarnye best ke tak..? hihi

nanieybarnieylurviey said...

100gm tu utk berapa lame??

nanieybarnieylurviey said...

Eh bru bc entri atas skali.. Adess.. :)

Cik Nur said...

yg AA punya rasanya ok je.. nur bancuh dgn air masak je..hihi

yg AAA punya belum cuba lagi...
dan..nur rebus dengan daun pandan..mmg bau pandan je la..hihi

Che Rosliza Che Mat said...

sedapnya...terliur akak..

Cho Zila said...

akak der jer kat rumah tak makan2 lagi.. ingat dah beli dah boleh jadi canitk kot...

IntaNBerliaN said...

nampk mcm sedap plak.. hihii

Myra Jay said...

Sama la kita, kalau campur dengan Sunquick ok skit boleh telan :D

eima said...

aku boleh je mkn gitu je ..tawar je rasa tp mkn ari terus pening pala berat gile ... aku buat sapu muka j e

najihahfara said...

tutup hidung kalau x lalu sangat nak makan hehe

nik ros said...

tak sabar nak tunggu pmc yg nik order ngan kwn. nak try makan.harap2 blh telan la..huhu

azizah :) said...

ooo gitu.. jijah takut tak lalu makan jer tu pasal tengok2 org buat dulu..kang membazir pulak..hee

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak xtau la lau ker x nak telan

Shida Radzuan said...

shida xcmpur ape mkn gtu tp kpe shidanya wane putih eh hurmm..