tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, February 05, 2013

Pertemuan pertama di tahun 2013 [30012013]

Update macam biasa, simpan kat blog sebagai kenangan dan rujukan. Rujukan? Macam pelik bunyinya. Hihihi. 30/01/2013 bersamaan hari Rabu buat kali pertama di tahun 2013 kami bertemu. Pertemuan selepas sebulan lebih.


Aktiviti kami? Macam biasa, makan harus 2x. Hahaha! Dapat big apple, pastu jalan-jalan beli barang, pastu makan di Johnny. Part makan harus banyak sebab aku kan suka makan. Tak heran kalau makin gemuk. 











Macam niasa gak, si dia suka ambil gambar aku macam ini.  Sukahati andalah. Den tak kisah. Yang penting HAPPY.






Paling best dapat coklat yang diidamkan. Akhirnya jumpa makan terus rembat! Oh ya, dia sekeluarga panggil aku sekeluarga ke majlis perkahwinan kakaknya Sabtu ini. segan plak nak pergi. Tapi fikir balik sebab kenduri kan watpe nak malu? 




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

33 dak comei sayang YUI:

AyueJean AJ said...

Samalah macam AJ....
Jumpa je makan... makan je jumpa..
Hahhahaha......

Pegi je la undangan tu..
Time ni la paling sesuai nak beramah mesra dengan keluarga dia....
Tak segan sangat.....

are_lin@yu said...

wahh sweet couple..pergilah yui..jmpa klrga bkal mertua.hehe

Eza Boom Boom :) said...

alaa, pergi je dear. rapatkan dua keluarga. :)

Point penting, makan free. hehehe :D

Aishah Jahirah said...

hehee janji hepy yui...bambam bahagia xpe...:)

faridah nazurah said...

Hee bestnya. Sy dah sebulan lebih xjumpe si dia.. Haha

nanakimie said...

p je yui,heeee...nana wat muke xmalu je p ritu:)

Nory Zoulkefle said...

wahhh rinduu lar zaman dating2 dulu...heheheheh...

ros_reeza said...

pergi je ye, kenduri tu.. boleh kenal kenala kan dengan sedara :) hihi

Anum said...

makan2

Mrs Velentine said...

suka dgn gaya yui & dia..pergilah boleh kenal2 keluarga dia

eima said...

muka ko ngan shapit makin matang la.... hihi pi amik berkat tu ...

KY said...

alaaa..orang dah jemput pergilah, kalau tak jemput merajuk pulak hehehee

najihahfara said...

comel lah akak hehe

Nyue said...

wajib la jumpe, n mkn...huhuhu....

wahh..g la jumpe family mertua tuu..

Saya Disini said...

:)

Mrs Lurve said...

masa kenduri niela yui boleh kenal dgn keluarga dia...

Kesuma Angsana said...

part mkn2 tu yg plg best

deno said...

makan-makan ni yg best ni :)

Bui Junaidi said...

AMBOIII..KIM SALAM KAT BOIFREN..HEHE

azizah :) said...

eh wajib kena datang tu yui kenduri kakaknya.. tp bukan dtang undangan tau.. datang tolong2 sekali.. hahaha

^^eKaTiKaH^^ said...

ehem ehem, pergi kak jngn tak pergi.. mne tahu dpt kenal sesama keluarga :P

Kniedaz said...

ooo..jumpa si dia ya....hehe...anak muda zaman sekarang jumpa makan byk kali ye..dulu2 nk mkn mesti malu2 hahaha

aReLaN said...

phewwwittt...hehehe

Cik Nur said...

pergilah..
dapat kenal dgn bakal keluarga...

comei yui.. :)

Nadia Johari said...

muke pas knyg mmg mcm tu erk..hehe

Amanda Suria said...

memenuhi undangan x per kot..mana tau leh kenal mengenal...

Bulan Syurga Firdausi said...

lepas ni walimah yui pulak insyaAllah..

Mimi Azirah said...

bila nk mkn nasi minyak yui lak

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

pergi jer la yui dh org jemput..blh juga kenal2 lagi bakal PIL hihihi

IntaNBerliaN said...

wah, bestnya, dpt jumpa lgi :-)

Shida Radzuan said...

wahhh so sweeet dear :)

Myra Jay said...

Hheeee, sweet :D

Aty_Fared said...

muker korang nampak same sangat pulak sekarang nih...insyaallah harap jodoh tu sangat kuat...:)