tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, February 14, 2013

Ole-ole dari langkawi [ TQ Kak Anne sayang ♥ ]

Antara rakan alam maya yang lama ku kenal. Dari orangnya takde anak, sampailah ankanya dah makin handsome sekarang, Kasyah. Even tak pernah bertemu. Nak jumpa haritu tak jadi sebab faktor kesihatan. Kesian akak sekeluarga.


Terima kasih akak sudi bagi secara FREE walau sebenarnya aku kirim padanya untuk beli coklat Twix di Langkawi. Kak Anne siap "taip" surat suruh jangan tanya berapa harganya. Kih kih. Mak aku baca dulu surat itu.


- dapat dua jenis, TQ kakak -


Oh ya kak, coklat tu tak sempat CNY dah habis! Sakan sebab satu family ada. Adik-adik laki pakat pulun. Terima kasih sekali lagi yer kak. InsyaALLAH ada jodoh nanti kita jumpa.


Akak, rasanya dah bertahun kita kenal di alam maya kan? Dengar suara pun dah, comel gituuuuuu =)


Jom kenal dengan owner Blog Suka Hati Aku. Orangnya peramah okaaayyyy. Aii likeeee.


# Ramai lagi rakan maya dah lama kenal tapi tak bertemu kan. Adake yang nak jumpa dengan aku?




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

34 dak comei sayang YUI:

AyueJean AJ said...

AJ penah jumpa 2 orang je kot.....
Mesti ada yang nak jumpa.... =D
Dapat coklat... Bestnya....

Budak Kampung said...

2 dia...coklat bukan main kang gigi rongak bru tau

AnneRaini said...

ala malulah...akak bukan comel tp comot..hahaha..

Ada rezeki kite jumpa ye.

ieda immi said...

ala dik
nak sikit ! .. akak bayar ;)

ayut said...

best tu dpt coklat.... :)

Myra Jay said...

Akak aritu p Lgkawi tak teringat langsung pasal coklat ni, kalau tak boleh try, Yui sampai dok teringat.. mesti sedap kan :D

Puan Ira said...

bestnya...sy malu2 jumpa awk..nnti kita jumpa lg yew...heheeh

Puan Ira said...

bestnya...sy malu2 jumpa awk..nnti kita jumpa lg yew...heheeh

eima said...

aku nk jumpe ko dik sbb ko comey sgt ...hihi shapit sekali la

Mrs Velentine said...

bestnya dapat coklat..

NoEn said...

alhamdulillah rezeki..nak sikit...ehehe

mama aryan said...

wah bestnya dapat coklat..

akak baru jumpa sorg je kawan alam maya ni..

are_lin@yu said...

wahh dunia tnpa epadan utk seroang kawan kn..hihi

SURIA AMANDA said...

seronok part2 dapat souvenir kan?Yui bila nak bagi akak plak?

Kniedaz said...

sapa-sapa yg g langkawi akak mesti kirim coklat juga..sebab anak-anak suka coklat hehe

Mimie Najib said...

bestnya dapat cekelat.. :)

SarahSyafiq said...

bestnye nak makan coklat byk2 jugak..

نورعيم said...

walaupn knl dr alam maya tp ukhuwah tu mcm ikhlas dan rapat.

semoga berterusan ukhuwah ini :)

Che Rosliza Che Mat said...

Bestnya dapat ole2...

Bui Junaidi said...

BESTNYA..KAK BUI PUN NAK JUGAK LA

@izY@N said...

kak anne awak mmg comel n sgt humble... best kawan ngan dia

nanakimie said...

xpnah rasa,sedap ke yui?heee...harus cuba ni^-^

Shakira Pathi said...

seronok ada kawan maya yg pemurah ni :)

Azhafizah Md Nor said...

Sedapnya coklat.selamat menjamu selera yui

Cik Nur said...

byknya coklat...
dah abis yee

nanieybarnieylurviey said...

Nani nk jmpe. Tp tnggu ke perak dlu ler :)

Yui mmg suke coklat eh?

Nadia Johari said...

kenyg makan coklat la ni..hehe

Mrs Lurve said...

akak nak yui....sedapnya!!

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waahhhh cekelettt...cekeletttt

Mimi Azirah said...

bestnye dpt coklat

Fieda Rafli said...

bestnyer dapat coklat.

azizah :) said...

sedap kan makan coklat! nyumnyum

IntaNBerliaN said...

coklat fav yui tu... :-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nak nak nak jumpa yui