tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, February 08, 2013

JJCM versi Yui : Restoran Ciku-ciku di Chemor, Perak

Ini first time aku makan di Restoran Ciku-ciku. Kalau orang Chemor mesti tahu. Walau jarak tak jauh tapi tak tahu kenapa tak pernah nak try. Okay, aku sekeluarga try order makan nasi dan lauk-lauknya.




Ada siakap 3 rasa, kailan ikan masih, kerabu sotong, tomyam campur & sup cendawan. Oh ya, nasi untuk 5 orang. Total harga dalam RM 65+. Aku rasa harganya berbaloi. Sedap pon sedap. Boleh try pula menu lain pula nanti.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

25 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

lazat

^^eKaTiKaH^^ said...

takdela mahal sangat tu.. hihi.. sedap pun sedap :D

Saya Disini said...

bnyknye lauk

Eza Boom Boom :) said...

lapar eza tengok makanan tu. haha. tak bekfas lagi ni :P

Nieyl said...

wah~sedap nyer laaaaa.....

Rapunzeel Cikilolo said...

terliur tgk kerabu sotong...

izyantyPersonalTaste said...

harga ok sgt makan 5 org...nampak pun sedap..

are_lin@yu said...

eh oklah hrgai tu..5 org mkn plk tu.mrah2

AyueJean AJ said...

Amboihhh....
Awal dah post pasal makanan....
Heeheheh..

Nyue said...

ok la tuu..nyue xkisah mahal asalkan sedap..hehee

Nur Dzafirah said...

terliur dipagi jumaat...

eima said...

aku suka tomyam ... klu dok ke lalu sana tetiba lapor bleh cr restoren ni

Bui Junaidi said...

MAK AIII..TERLIUR BEB

azizah :) said...

kalau berkaitan ikan siakap 3rasa,tomyam campur memang favourite jijah.. sedapp tu..

najihahfara said...

amboi sedapnyaa

Kesuma Angsana said...

siakap yg paling best !

IntaNBerliaN said...

akak pernah g mkn kat sini :-)

ros_reeza said...

antara menu wajib Ros kalau makan luar :)

Cik Nur said...

restoran ciku-ciku...
comel je nama restoren ni kan..

Shida Radzuan said...

wahhh sedapnya yui :)

Azhafizah Md Nor said...

ternyata sedap!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah nampak sedap harga pun ok tu

ayut said...

ni mkn mlm mmg maveles ni :D

Myra Jay said...

Menarik... :D

Mrs Velentine said...

sedap..nah lapar tiba2 ar