tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, February 23, 2013

Secret Recipe : Oreo Cheese Cake

Apa saja berkaitan CHEESE pasti aku suka. Pasti aku nak telan yang pasti harus halal! Lunch haritu saja pula tekak ini gatal nak makan kek. Maka tergoda dengan kek dari Secret Recipe, Oreo Cheese Cake.




Korang suka cheese? Kalau suka kita geng! Hihihi.


Jangan lupa join GA Februari 2013 Nurul Yui
Sangat mudah untuk dapatkan topup!
Hanya perlu tinggalkan komen



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

25 dak comei sayang YUI:

Qil_H0shi said...

ala..sdp la plk..hihi..nampak gmbr terus bace entry..hihi..btw..jemput melawat blog sy :)

Che Rosliza Che Mat said...

suka....sedap....

nini said...

wow sedapnya......tapi kan hari tu makan bluecheese cake dari sr juga....kongsi 2 tapi tak habis...sebab cheese cepat muak..hihi

Cik Nur said...

wahh..lama tak mkn kek secret resepi ni..nanti kalau rajin nak singgah la..
kalau rajin..huhuh

Selipar Putih said...

byk beno cheese nyer..xmuak ke

نورعيم said...

ok, kita suka cheese. xleh nk geng dgn akak la. hihi.

nabila azmi said...

sukee!!!!

lynndamya said...

adoi, sedapnya hihi..tp cheese sy cepat muak lah, sy suka coklat dan peanut punya kek, haha

Nadia Johari said...

saya suke..saya suke..hehe

azizah :) said...

amboi sedapnya..tp jijah kurang sikit cheese..muak kot..

^^eKaTiKaH^^ said...

alahai, sedapnye kak.. dah lame tak makan T__T

Bui Junaidi said...

KAK BUI MMG HANTU CIS TP KALAU G SR SUKA MAKAN COKLAT INDDULGENCE ATAU PECAN BUTTERSCOTCH

Sally Yatiey said...

Sedapppppnya! :D

diana said...

BUAT SENDIRIPUN SEDAP...

xila dot said...

mcm best je huhu tak pernah try

najihahfara said...

banyaknya cheese huhu

anamizu said...

kek SR mmg terbaeklah.. semalam cik ana pon pegi beli sepotong latest kek SR yg turkish indulgence tu.. mmg rase nak lagi dan lagi.. tp mahal plak.. rawrrr ! hehe

Tihara said...

sangat2 suke cheese..n the geng :)

zahidahwahid said...

me sangat gilakan cheese jugak.... high 5! hehehe...

here me share resipi cheese cake... biskut tu boleh ganti dengan oreo...
http://www.zahidahwahid.com/2012/10/kek-lapis-cheese/

ct kektus said...

suka ! tp tak leh makan banyak2. nnti muak . ;)

Nisa Greennnpanda said...

sdap oreo cheese.. ^_^ like3..

IntaNBerliaN said...

yeayyy kita geng.. hihii

Mrs Velentine said...

sedap,..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

suka suka suka hehehe

Shida Radzuan said...

suka juga tp kalo xde pon xpe heheee..kire bkn pminat tegar chese lah hehee :D