tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, February 05, 2013

Percubaan pertama untuk diri sendiri

Cuti weekend, selepas siap order, tangan gatal plak nak mencuba craft yang lain. Yang tak pernah ku hasilkan sebelum ini. Paling best bila guna zip. Nampak lebih kemas gituuuu.




Mula-mula nak jadikan coin purse tapi aku dah terbuat cartoon tu saiz besar. Maka 2 in 1. Boleh letak syiling/duit kertas atau boleh juga letak kedua-dua hp aku dalam itu. Dalam dilapik kain cotton. Nampak lebih kemas.




Ini percubaan pertama. Tanpa perhiasan apa-apa. Okay ke tak ea?




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

28 dak comei sayang YUI:

izan mama mia said...

amboi comelnyer doddle tuu..makin kreatif dah tangan yui ni

Anum said...

cutenya

eima said...

inovatif terbaru ...

Cik Nur said...

Nampak cun gak tu yui..kalau nak tmbah ape2...letak yg simple2...

jgn sarat sgt..baru cun.. :)

^^eKaTiKaH^^ said...

atototo... comelnye kak.. suke doodle tu :D

ayut said...

ala2x dompet la ni ea Yui??cantik dh tu...good job!^^

Saya Disini said...

cntik

Anum Abdullah said...

Comel..

AnneRaini said...

amboi melentik bulu mata..haha

are_lin@yu said...

ok ja yui.cantik ;)

Nyue said...

cumill laa...hehheheh

Shakira Pathi said...

sangat oke, cantik! :D

Bui Junaidi said...

BAGI YG TGN KAYU MCM KAK BUI NI,ITU SUDAH DIKIRA SGT CANTIK..HUHU

LiYa HaNiF :: said...

ok dah yui....

Myra Jay said...

Ok cun :D

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

comel la..

Che Rosliza Che Mat said...

makin kreatif dah tangan yui ni

Eza Boom Boom :) said...

comel ;) heeee.. :D

Fieda Rafli said...

comey la tu..

Aishah Jahirah said...

kreatif la yui ni...akak jahit je xreti hias...hahaa

ros_reeza said...

comel... :)

Mrs Velentine said...

cantik sgt..

IntaNBerliaN said...

kreatif betoi yui ni

Kesuma Angsana said...

wah tahniah dah menjadi tu

azizah :) said...

menarik la yui.. boleh teruskan lagi.

Mimi Azirah said...

comelnye

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

doodle tu cute la yui..kretip sungguh hihi

Shida Radzuan said...

bestnya semua bt sndri.. :)