tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, February 07, 2013

Wig Hijab Instant?

Sekarang dah heboh di fb dan juga blog mengenai ini. Aku tak pasti ini boleh dinamakan hijab atau tidak. Malas komen banyak. Tengok gambar berikut.




Tak pasti juga itu satu koleksi atau apa. Masing-masing dah pandai fikir. Berhijab itu wajib tapi biarlah kena caranya juga kan. 


Kalau bagi free kat aku, aku fikir 10x nak pakai atau tidak.



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

34 dak comei sayang YUI:

mirah & isyam said...

skrg ni mcm2 pesen lak. dr tudung dah jd mcm rambut.

mmg klu bg free pon, pk byk kali nk pkai. ntah2, mmg xpakai kan..

Nurzakiah Hanum said...

tue la

Mrs Velentine said...

buruk rupanya..

Eza Boom Boom :) said...

tudung trend baru lagi ni. macam2. Eza pun tak nak pakai. macam pelik.

Nur Dzafirah said...

nak bagi free pon xnak sbb xcntik ◕ ‿ ◕

Dylla Abas said...

nmpk jgk kt fb semlm pasal isu wig hijab ni..x perlu melampau sgt kot nk b'fesyen..islam kn m'galakkan b'sederhana :) kalau nak b'hijab..biar la kena dgn caranya..

Nisa Greennnpanda said...

wig hijab? pelik..
huhu~..
sy serious xmau pki.. "-_-

permatabiru said...

hahaha..makin bertambah pelik..

ayut said...

cane ek pkai ye ni..men ltak je ea??instant sungguh..hihihi...mmg kna fikir byk kali klu nk mencuba sesuatu sbnrye...

Nyue said...

hahahaah....yui 10x fikir..nyue cnfrm mmg xpakai la..hahahahaha

teruk dah fesyen bertudung skang ni

eima said...

tudung adalah wajib bkn fesyen ..harap maklum ..

Ria de little star said...

Hmm.. tak tahu laa mesti cakap apa? jilbab instan yang menyerupai wig sudah pasti bertentangan dengan jilbab syar'i... saya setuju "Berhijab itu wajib tapi biarlah kena caranya juga"... betul..betul...betull..

are_lin@yu said...

pelik ja tgk..xssuai rasa.huhu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ada tgk gak kt fb...mcm2 la dunia skang ni...xkuasa nak pakai mcm tu

AnneRaini said...

baru tgk tadi lepas tu confuse apa benda ni? rupanya wig tudung..hadoilah.

ros_reeza said...

ada juga tengok kat FB Wardina tadi.. macam macam dah sekarang ni..

Nadia Johari said...

mcm2 sekrg..org berhijb nk ikut trend bukn sebb perintahNya

cha said...

mak ai camni pun ada ke huhu

maszmadi said...

isk baru tau nieh... maklum kurang berFB sekarang..

Shakira Pathi said...

peliknye :O

Sally Yatiey said...

macam2 pulak dah..

nur anis said...

erk.!

^^eKaTiKaH^^ said...

pelik2 fashion sekarang nie.. mengarut betul!

bagi free ke, ape ke, memang tak hingin nak pakai..

najihahfara said...

apa lah nak jadi sekarng ni. kalau ada org malaysia pakai mmg cari nahas la tu

Warna Warni Kehidupan said...

tak payah la pakai tudung kalau nak nampak macam rambut jugak.. macam2 la orang zaman sekarang ni, berhijap di jadikan fesyen yang melampau..

Liza Licha said...

style dah macam rambut tu yui.. hm.. skrg ni mcm2 .. haihh

Cik Nur said...

macam rambut jee...
tak sanggup nur nak pakai...

Bui Junaidi said...

FESYEN APA PULAK NI..ADOYAIII

azizah :) said...

astaga..mengarot tul..

IntaNBerliaN said...

ada gak bc kat fb

Shida Radzuan said...

shida bg free pon xnk..huhuu

Azhafizah Md Nor said...

kalau camni baik terus pakai wig je kan..same je function tutup rambut tapi hijab bukan setakat tutup rambut je.

Myra Jay said...

Bila terlalu ikutkan pesyen, ginilah jadinya

Aty_Fared said...

macam pasyen ek..tapi macam tak sonoh jer nengok nyer..tak perkenan lak akak..huhu