tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, February 11, 2013

Promosi Felinna Beauty Inchloss Lotion | 2 botol RM 120 |

Sempena Chinese New Year, Felinna Beauty  mengadakan 
promotion yang sangat berpatutan bermula 
2 Feb 2013 hingga 11 Feb 2013 sahaja. 


Pembelian 2 botol Inchloss Lotion hanya RM 120!!
Normal price sebotol RM 75
Jimat RM 30




Boleh contact terus untuk order
Jangan lepaskan peluang
yang ada


Boleh kongsi beli dengan kawan-kawan
lebih jimat gittuuuuuu =__=
Siapa cepat dia dapat
sebab sangat cepat habis stok!




Pembelian sah dari 2 Feb hingga 11 Feb 2013 sahaja
Selepas itu harga kembali seperti biasa
Terima kasih


MELEKAT HINGGA 11 FEB 2013
ENTRY BARU SCROOL BAWAH





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

27 dak comei sayang YUI:

IntaNBerliaN said...

wah bagus promosi ni.. jimat

nanakimie said...

wah,murah murah:)

azizah :) said...

wow.. harga gempak.. murah tu.. banyak bezanya.. semoga bisness success yui :)

Cik Nur said...

promosi CNY ehh... :)
hebatt

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

dah la tengah lapaq nieee ;( sobbing!

Amanda Suria said...

waaaa...murah rezeki kan....akak kalau ada meeting merasa la makan sedap2..

Gadis Kecil said...

hai yui..dah start buat bisnes ye?

kite pun tgk jinak2 nak buat bisnes nie.
tapi nak tnye lah, cane ye nak buat entri melekat camni? boleh ajar cara tak?

and jom lawat sini jugak..

http://sitiaishahceritera.blogspot.com/2013/02/testimonie-sne-intro.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah murah tu....cepat habis yer fellina mmg ramai yg guna ni

MaYa MustWany said...

wahh bgaus usahawan muda yui :)

ayut said...

harga magik ni...hihihi..nk yg lg 1... ;D

izan mama mia said...

wah harga gempak..

Che Rosliza Che Mat said...

Wah!!! harga murah cepat beli...

Myra Jay said...

Mmg jimat dan berbaloi..
Stok yg ada tak habis lg, camne nak restock ni..huhuu

are_lin@yu said...

memang tgh murah ni..hiihi

wahida said...

mmg ramai kata produk ni bagus...ingat nak try jugak la nnt...

Fieda Rafli said...

murah tu..jimat2..

Fieda Rafli said...

murah tu..jimat2..

ros_reeza said...

wah..murah tu.. memang berbaloi-baloi..

Nur farahiza said...

dari hari too rase nak beli , tapi lemak tebal boleh ke dye slim ? takot kang beli tak jadie frust yang dapat , hahaha

Mimi Azirah said...

wah jimat nih

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

man said...

perut blh turun ke...heheheh

^^eKaTiKaH^^ said...

promosi nie.. hehe (Y)

Ardini Humaira said...

wangiii losyen ni kan ;)













teratak hati said...

Mmg jimat..yui jual ni jgak ye..

Azhafizah Md Nor said...

bestnye..yui dah cuba tak?berapa lama pakai baru nampak kesan yui?

Myra Jay said...

Promosi jimat ni memang berbaloi, tapi akak punya stok masih ada lagi + malas sapu gak ;D