tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, February 21, 2013

ST 69 # - Biarkan berlalu, mulakan yang baru

Yang berlalu biarkan ia berlalu
Jadikan ia sebagai pedoman atau pengajaran
untuk masa akan datang


Kesian Almy Nadia
Kesian Fizz Fairuz
Lagi kesian keluarga perempuan itu


Update :
Kesian pada keluarga perempuan
kerana MUNGKIN
tidak tahu anaknya dah bernikah
dah jadi isteri kedua
Berperangai sebegitu


Mungkinlah, sebab kita bukan tahu cerita sebenar
=__=

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

25 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

ye la kan dugaan

Cik Nur said...

tak tahu nak kata ape..
dan tak tahu nak salahkan siapa....

Cho Zila said...

akak baca paper semalam jer.. kenapa nak kesiankan keluarga perempuantu yui?? diaorang tak tahuker yang anak dia dah kawen

azizah :) said...

bila rapuh iman sesorang begini jadinya.. moga mereka jadikan ini satu pengajaran dalam hidup dorang..

^^eKaTiKaH^^ said...

kesian sebab tertipu. hope tidak terjadi kat kite mcm tu kan kak. insyaAllah :)

Cik Puan Rara said...

dh naik x paham dh kes ni.

Mrs Velentine said...

itu namanya jodoh & pertemuan...kita hanya merancang tapi DIA yang tentukan

AyueJean AJ said...

Cerita ni dah berputar belit....

ayut said...

doakan lah yg terbaik bt mereka...tak tahu cite sbnr kan...mmm

najihahfara said...

x tahulah nak kata apa. simpati

Cik Rongoks Ika said...

kisah diorang dh jadi panjang lebarrr

are_lin@yu said...

mcm2..yg bca kisah dorang pn pning..hihi

Shakira Pathi said...

tak twu sape yang betul sebenarnye

eima said...

cite pe ni ... bila aku tgk heboh kat fb ngan blog sekali ngan paper aku tak paham jugak .. sbb sgt mls nk amik tau gossip bila org dok bercerita aku sama gedik nk tau ... sbb tatau asal usul cite ni

aReLaN said...

Tak tau sape yang betul ke tak. hmmm

lynndamya said...

hahaha kisah diorg ni dah makin berbelit pulak kann...xtau lah nk komen apa, mls nk komen, sbb entah apa citer lah diorg nih, hihi..yg penting Almy nasib baik dh xnak terlibat apa2 :D

fieda said...

kak fieda pun rasa keluarga perempuan tu tak gamaknyer..

diana said...

macam mana la diaa boleh hidup macam tu..

Kesuma Angsana said...

tak tau nak kata apa dah

نورعيم said...

cerita apa ni? haha mmg la ketinggalan zaman ni.

Che Rosliza Che Mat said...

Betul tue...Tak boleh nak salahkan sesiapa...yang paling malu ibubapa perempuan tue..

IntaNBerliaN said...

dugaan kehidupan...

Anum Abdullah said...

Kesian..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hanya Allah S.W.T yg tahu kebenarannya kan

Shida Radzuan said...

shida peningla kes nih huhuhu..