tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, December 31, 2015

Misi menjual khas #danauntukmeow

Aku akan teruskan lagi misi jualan khas #danauntukmeow.


Sebab apa?
Sebab aku memerlukannya. Bila perlu, aku akan cari inisiatif/usaha untuk kumpul duit dengan harapan secepatnya.


Caranya?
Aku akan jual apa yang perlu terutama barang peribadi aku tak kisah new/prelove. 


Jadi, mohon pada yang sudi sebarkan, sebarkan.
Hanya ALLAH sahaja dapat membalas jasa kalian.
Boleh tengok album di FB aku.


#danauntukmeow hasil jualan akan ku gunakan untuk kos pembedahan, keperluan & bantuan kepada kucing terbiar di luar sana.


Ada juga barang lama yang masih belum terjual.



Album jualan Dana Untuk Meow
[ link ]

ENTRY STATIK BUAT SEMENTARA WAKTU





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

32 dak comei sayang YUI:

Siti Nurzafirah said...

Semogha usaha murni ini beroleh kejayaan...

el said...

semoga dipermudahkan

Shahida Dzulkafli said...

Ok.. akan disebar-sebarkan.. semoga dapat membantu..

Nurul Baidurah said...

semoga sukses yui..

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini dik yui...Semoga dana untuk meow adik bertambah dan segala usaha dik yui di permudahkan..

Athirah Diyana said...

moga dipermudahkan urusan :)

Rizziela said...

semoga dipermudahkan segalanya

Mrs Yatie said...

PG akan uar-uarkan sama. semoga dapat membantu usaha murni nurul :)
i love meow too :D

Wa said...

Wah....bagusnyaaaa..moga dapat banyak.dana ye dik.salam kenal n follow sini.

Eintan Nurfuzie said...

akak de buat entry yui dalam entri akak.. :)

Azhafizah Md Nor said...

mudah mudahan banyak dana terkumpul

anak denesor said...

saya sokong anda!

Atie Yusof said...

InsyaAllah usaha murni sis di permudahkan... usaha yg sgt baik..

Kira Sakura said...

moga dipermudah ye

el said...

k.el ada gak pakaian yg x pakai
boleh join x hehe

Murni Alysa said...

Semoga Berjaya..i'm proud of u sis

Eiqa Almond said...

Alahaaiii baiknya hatii diaa :')

Dunia Zumal said...

Good luck yer Yui ^-^

Cik Ash said...

yui nanti kak share ya

Siti Yang Menaip said...

fuh fuh murah rezeki selalu untuk meow2 ni..

Athirah Zain said...

Nice idea ^^ nak tiru boleh? Hehe.. Nak bagi meow2 kesayangan rasa...

Pha Is said...

smoga berjaya...

Ana Fatihah said...

Bagusnya. Semoga Allah permudahkan urusan awak. :)

Salam kenal. Singgah follow kat sini. ^^

wan muliani said...

moga dipermudahkan..

E'in said...

semoga dipermudahkan sumenye yunk..

Mrs Velentine said...

semoga dipermudahkan yui

Nurhuda Ismail said...

harap suatu hari nanti huda dapat buat bende same . nak beli tapi dompet tengah nazak :P

LadyBird said...

Smg dpt dana yg byk.. Nnti lady share d fb..

Akim said...

Semoga berjaya kumpul dana yang banyak.. Allah sentiasa membantu mereka yang membantu makhluk-Nya yang lain

Dayana Zahari said...

Moga Allah permudahkan :)!

aRz MoHa said...

Semoga dengan niat yang baik Allah permudahkan dan murahkan rezeki yui

CikSiti said...

hi yui.semalam pegi pasar malam x he he