tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, December 28, 2015

Setelah 4 hari bercuti

Pejam celik pejam celik dah berlalu 4 hari cuti. Tu diaaa, rasa kejap sangat. Betul sungguh masa mencemburui kita. Lagipun kita sendiri yang tak reti "kejar" masa. Heeeee.


Ramai lagi ka bercuti?
Cuti memang kome minta takpelah, jangan sampai sengaja mengelat ok! Hakak memang tak suka peel orang gitu. Menyusahkan orang lain!


Sebenarnya banyak benda nak cerita.
Kena perlahan-lahan untuk ambil mood & sampaikan apa patut.


Mengalami kehilangan & pengganti dalam masa yang sama. Itu merupakan satu perasaan yang bercampur aduk!






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

6 dak comei sayang YUI:

Nieyl said...

Sama la hari ini baru naik kerja...
insyaÁllah rabu nie kembali bercuti panjang sampai tahun depan..huhu

tiga lalat said...

wahh sonoknyer nuyui cuti2 malaysia je keew., ;p

cik hani said...

alahai..malasnya rasa nak kerja hari ni lepas 4 hari bercuti

Rizziela said...

x puas plak rasa cuti 4 hari kan

Siti Nurzafirah said...

Kehilangan dan pengganti ?

meh nak tengok baby baru.. hehe

Azhafizah Md Nor said...

bulan 12 ni banyak cuti long weekend kan..semoga pengganti baru lebih baik