tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, December 23, 2015

Hipster Coffee terbaik di Sg Siput (U), Perak

Kalau di Ipoh, dah merata ada air cawan besar ni. Kira dah pelbagai jenama, yang bezakan adalah sedap atau tidak ajeee.


Eh melalut ni.
Kalau di Sg Siput aku sangat cadangkan korang cuba Hipster Coffee. Pasaipa? Pasai aku dah cuba dan memang terbaik pekat kaw likau sedap! Takde kedekut-kedekut letak susu tuuu.




Ada 7 jenis perisa untuk anda pilih. Dan pada hari itu aku cuba cappucino. Memang terbaik habaq hangpa!


Semua dengan 1 harga iaitu RM 5.


Oh ya, buat masa ini, hanya dibuka pada hari Sabtu & Ahad di sebabkan owner hanya partime. Kalau nak cuba, silakan ya.


Aku siap pesan pada owner,
Kalau bancuhan ok, sedap, pekat, tak kedekut, inshaaALLAH orang akan repeat lagi!



Lokasi : Kg Tersusun Sg Siput (U), Perak
FB :  Ayda Jamal



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

8 dak comei sayang YUI:

cik hani said...

jadi fenomena benda ni semua kan..
kita just cari duit je nak membeli...hehehe

Permatabiru said...

kan..dah macam2 jenama di pasaran sekarang..tgl sedapp atau takk je..selamat menjadi pengguna yang bijak..hehe

Diya Hanun said...

Jauhnya..hehee

Diana Rashid said...

dah ramai yang buat bisnes ni..harap2 persaingan akan membuatkan mereka menghasilkan produk yang berkualiti dan sedap.orang nak beli pun puas hati.kalau tidak, tak lama la berniaga nya. kan??

azizah green line said...

hipster pula da.. hai macam2 pula.. janji support bisness org melayu

Dunia Zumal said...

Macam nak pergi cuba juga laa

Siti Nurzafirah said...

Betoi tu... banyak dah la ni..

Cuma sedap dengan tidak je...

Azhafizah Md Nor said...

dah ramai orang jual. rasa lebih kurang :)