tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, December 01, 2015

Nurul Yui : Diet Atkins Fasa 3

Hai kawan-kawan! ( rasa macam Upin Ipin plak )


Sebenarnya nak habaq,
Che' berjaya menambahkan angka berat. Tapi sebenarnya tak berapa kisahlah tapi bila part ukur, tu dia bila naik 1" eh 2' , hati dah gundah gelana. 1 part ajeee yang naik. Hat lain okay.


Jadi che' decide che' nak mulakan balik Diet Atkins tapi guna Fasa 3.
Apesal bukan Fasa 1?
Pasal che' punya berat dah ideal sesuai dengan tinggi, disebabkan nak kurangkan part lain aje, so kita teruskan misi diet dengan fasa 3.


Oh ya, walau niat ku mulakan dengan Fasa 3 tapi makan & minum che' masih follow fasa 1. Maksudnya, kalau terlebih tu anggap saja che' fasa 3.


Contohnya?
Mungkin guna gula sikit, perasa tambahan sikit ( tapi setakat ini tak guna lagi )


Jadi dengan ini che' isytiharkan,
Bermula 30/11/2015 che' memulakan semula Diet Atkins che'!


Kalau rajin che' update "kisah perjalanan diet atkins nurul yui" samada di FB atau di blog atau kedua-duanya sekali.


PERINGATAN :
Che' tak amalkan ubat kurus sebab nak tengok ketahanan diri sendiri sebab dulu pernah capai 54 kg!


Nak tahu lebih lanjut tentang Diet Atkins?




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

8 dak comei sayang YUI:

AnneRaini said...

alah jeles.. akak ni dah kembang segalanya dah ni. dah seriau dah lps ni nk kena diet balik.. huhuhu

nini said...

Rajinnya diet.....gud luck yer

hazwan hairy said...

tolong cri isi nnti sedekh..kami nk isi..hahah

zazanizam said...

GOOD JOB YUI, SMOGA BERJAYA !

Siti Nurzafirah said...

Good luck Yui !

Siti Rohaida Yusof said...

alhamdulillah..lepas bersalin ni,berat berkurangan...

Daddy Ziyyad said...

Good luck!

Saya pun nak kurus! hahaha
Tapi saya mmg tak mampu la nak ber atkin.

Mrs Velentine said...

kak MV masih tahap 1..tapi kadang guna fasa 3 juga punya makanan....sebab nya bby bF.....skg lagi 12 kg nak kurangkan..ideal 55..so dek kerana besar rangka 67 ni punya dah ble muat baju tahun 2011