tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, December 03, 2015

Makanan & minuman yang dibenarkan serta dilarang ketika fasa 1 Diet Atkins

Ada yang teringin nak cuba Diet Atkins?
Oklah, aku share serba sedikit info yang ada dalam group FB.




Ini antara benda asas. Oh ya, bukan selamanya anda perlu ada di Fasa 1 ( sebab itu kena baca & faham betul-betul ). Kalau anda benar-benar ikut apa yang disarankan, tak perlu lama untuk anda diet.


Sila percaya ok!
Maklumat lanjut. request group Kelab Diet Atkins Malaysia & baca sampai "muntah"!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

5 dak comei sayang YUI:

Siti Nurzafirah said...

SELAMAT PAGI.. MENU APA HARI NI?

Rizziela said...

Akk dah muak makan telor.., tp kalau kita bf telor pagi2.. memang akan kenyang sampai ke lunch kan

Nurzakiah Hanum said...

singgah pagi

Siti Rohaida Yusof said...

bdak satu office akak pun amalkan diet atkins ni

Eintan Nurfuzie said...

inilah kitan diet atkiens.. heheheh