tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, December 08, 2015

Lipstick Sophie Paris : Paparazi Pink

Ada peminat barang Sophie Paris? Ala-ala macam Avon tuu. Aku bukan ahli jauh sekali peminat tegar. Tapi kakak rumah aku memang aktif dengan Sophie Paris.


Tiap bulan mesti dia bagi tengok majalah yang ada pelbagai jenis sale.
Jenis aku, aku pilih mana aku nak guna ( walau kadang beli tapi tak guna, bazir! ). Tiba-tiba mata terkenan pada lipstik. Lagipun RM 5 ajee aku rasa memang cukup berbaloi!




Inilah saiz lipstik tersebut. Besar dan bukan saiz mini. 
Kira berbaloi benor RM 5 ajeee. 



Pilihan aku Paparazi Pink



Sebelum & selepas guna


Kata aku sebagai pengguna kali pertama :
- Lipstick tak mudah hilang
- Tahan lama
- Mudah dicuci
- Tidak melekit


Jujur aku suka lipstick ini! Sebab best, bulan ini aku repeat lagi order. Heeeeee.
Aku biasa pakai untuk pergi kerja atau kenduri sahaja. Setakat pasar malam atau dekat-dekat, tak payah!


Kalau ada yang berminat, kaborlah ea. Aku sampaikan pada kakak rumah aku tuuu.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

7 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

cantik bila yui pakai

azizah green line said...

cantik la yui..murah je ni.. kalah lipice tuu

naniey lurviey said...

cantiklah warna die..

Siti Nurzafirah said...

hahaha.. pi pasar malam tak pakai, pi kerja apatah lagi..

pi jalan pun kadang terlupa nak pakai... tapi, warna dia cantik laa

Athirah Diyana said...

cantiknya warna dia

tiga lalat said...

bulat mata nuyui tuuu., chantek bibir kaler pink ., hehe2 ;)

anak denesor said...

Eh murahnyaaa..cantik kaler die