tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, December 01, 2015

Diet Atkins Nurul Yui : Hari Pertama

Tak faham cerita?
Khatam ---> [entry]


Motif diet?
Nak kurangkan sedikit berat & kurangkan ukuran ( inchi ).


HARI PERTAMA ( 30/11/2015 )

- Che' puasa sunat hari Isnin
- Berbuka hanya beli di pasar malam berdekatan
- Rangka ayam & kulit ( tak habis, makan half sahaja )
- Guna sos taste of me ( pedas tapi sedap )
- Air sirap + stevia



Sepatutnya minum air ikut keperluan badan 1 liter untuk 25 kg berat badan. Minum air masak secukupnya.


Che' Fasa 3 tapi akan makan & minum ikut cara fasa 1 ( ikut kerajinan ).


Nak tahu lebih lanjut tentang Diet Atkins?


guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

12 dak comei sayang YUI:

Wa said...

Tengah beratkin jugak ni..baru mula seminggu huhuhu..salam kenal n follow sini..

wahida said...

all the best yui!!
caiyok!!
u can do it!!

Mrs Velentine said...

kak MV masih fasa 1..dah 2 bulan ikut diet ni...dr 73 skg 67..inchloss yg penting..sebab kak ni besar rangka.....

cik hani said...

dah start berdiet ye...

Normi Nieza said...

xblh nak berdiet dah...dah kna gastrik..huhu

Nurhuda Ismail said...

good luckk

Siti Nurzafirah said...

Semangatnya Yui... bagus2

Jie Susanos said...

bgus tui amalkan diet atkins..

Diana Rashid said...

puasa time ni bagus sebab maghrib awal..heheh

seraa rose said...

dh strt dh!! huwaaaa.. SR pun strt smlm xmakan nasi..tp msih lg minum manis makan roti.. slow2 lah.. mental xkuat.. huhu

tiga lalat said...

mugo berjaya.,

Cikna said...

Good luck, cikna ni dh lma ke laut ritu ingt nk buat awal bln12 tp asik b'tangguh plak,hehee....