tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, December 07, 2015

Apesal tak boleh view blog orang lain?

Ehhh, korang ada alami masalah macam ini tak sekarang?


Atau aku saja yang alami. Tak boleh buka/tengok blog korang. Nak komen apatah lagi. Keluar "makhluk" opssss tulis tak boleh buat sementara ini. Kejap lagi clear dulu apa patut.


"Whoops, that's an error"


Dahlah 2-3 hari ini alami masalah dengan internet Yes & DiGi.
Haruuu sungguh bila kita memerlukan, ada pula masalah lain yang datang. Memang menguji kesabaran namanya.


Nanti dah ok, aku jejak balas ok.
Mood terus kureeeeeng! Hahaha.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

12 dak comei sayang YUI:

naniey lurviey said...

nanti ok la tu. naniey pun pernah mcm tu.

Nurzakiah Hanum said...

dulu pernah kena pas tue anum biar je
nanti ok

Ana Fatihah said...

Tadi jadi jugak macam tu. Tp, skarang ni macam dah oke je. ;)

Eintan Nurfuzie said...

tu la.. tgh de prob ni..

PeRdU cINta said...

hari ni akak mengalami masalah macam yui...

Rizziela said...

pernah kena dulu. .tp x lama

seraa rose said...

it will back.. tenang lu yuii..:)

The Kehalusan Kelembutan said...

salam pagi tadi jadi terus tak jadi bw, patang ni dah oekey

Siti Nurzafirah said...

kan.. benda2 cam ni lah potong mood... haih

tiga lalat said...

mukin kena pakai browser lain, firefox ke chrome ke ? sabor je la

Athirah Diyana said...

takda pulak jadi macam tu. huhu. maybe nanti ok kot. sabar ye :)

Dunia Zumal said...

Zumal tak perasan lak perkara camtu, sebab lama tak buka blog ^-^