tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, December 22, 2015

Jom main tag [kenal lebih lagi]

Tu dia tuu diaaaa. Rajin plak aku nak main tag. Giler lama tak main. Heeee. Jadi sebab ada masa, ku gagahkan juga ya. Tambah idea nak update dah kureennng.


Che' di tag oleh  Anak Denesor


1) Kenalkan diri awak
Lebih dikenali dalam alam maya, YUI
2) Apakah kenangan yang masih belum luput dari ingatan awak?
Peristiwa "perit" yang takkan pernah dilupakan

3) Pencapaian yang terbaik dalam kehidupan awak?
Selesai hutang kenderaan. Pekerja cemerlang. Dapat kumpul emas sedikit demi sedikit

4) Antara beruang pandakucinghamster dan arnabmana satu pilihan awak? Kenapa?
Haruslah kucing sebab i love cat! Kucing buat che' rasa lebih tenang saat kita belai mereka.

5) Pendapat awak tentang jurnal saya?
Ringkas & menarik. Eh, jurnal apa ea? Hahahaha.

6) Warna kegemaran awak
Dulu tegar pink, sekarang dah suka warna pastel.

7) Apakah genre buku kegemaran awak dan kenapa awak suka genre tersebut?
Genre romantik. Bolehlah che' berangan. Mana tau nanti dapat pasangan romantik. Wekk!

8) Siapakah idola awak dalam kehidupan?
Haruslah mak abah che'. 

9) Siapakah blogger yang paling awak suka dan kenapa?
Siapa ea? Banyak. Yang pasti salah satu sebabnya mereka friendly. Macam awak-awak juga.

10) Tempat percutian idaman awak?
Krabi atau Bali. Nak tengok keindahan alam.

Dengan menggunakan soalan yang sama che' mahu tag:

- Eintan
- Jijah
- Azhafizah
- dan sesiapa saja yang sudi


Wahhh gituuuu!



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

3 dak comei sayang YUI:

Shahida Dzulkafli said...

Wah.. skrg nie ramai yang main tag tag nie.. ohsem juga sebenarnya..

tiga lalat said...

wahh rajinnyer nuyui buat tag tuuh., ;p

Azhafizah Md Nor said...

lama tak main tag tag camni..huhu