tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, December 03, 2015

Peach Extract Moisture Lotion dari Revell

Dulu-dulu meletop popular moisture lotion dari Revell. Bila aku buat post pada FB, ramai yang komen & PM agak sukar nak jumpa sekarang.


Haaa, sekarang tak sukar lagi sebab che' ada jual! Order, bayar, pos, settle!




Kebanyakan feedback aku terima positif. Antara terbanyak kata mereka, kalau biasa digigit nyamuk, sebelum tidur sapukan lotion ini, inshaaALLAH nyamuk tak dekat. Yeke? Yelaaa, udah deme pernah cuba. Takkan nak propa sajakan?


Okay, kalau kita dah jual, haruslah kita cuba juga. Baru senang nak cerita pasal produk =)


Jujur dariku & rakan office yang turut cuba,
Lotion wangi
Tidak melekit
Kulit lebih lembut macam baby
Boleh dipakai seluruh badan termasuk muka ( kalau nak )


Haaaa, macam best macam nak kan?
Alaaa, murah-murah aje aku jual
Belas-belas, postage juga disediakan.


Yang berminat boleh roger ya. Apple Extract Facial Cleanser pun aku ada jual. Nanti entry lain.


Agen sah Revell ( CMD & Klenz ),
🙋Nurul Yui
📱019 233 1810





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

5 dak comei sayang YUI:

Siti Nurzafirah said...

First time dengar..

ohoiii ! nampak sangat tak berdunia..

Salina Johari said...

best losyen ni....terbaik !!

Diana Rashid said...

akak rasa akak pun macam pernah guna..bau nya sedap..kan??

Nurzakiah Hanum said...

best kan masa kecik2 selalu pakai

PeRdU cINta said...

Pernah beli dengan kawan hadiahkan pada mama...peach,,epal hijau lagi satu lupa pulak..tp mmg ada 3 jenis..kalau tak silap la...