tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, January 23, 2013

[2] BBQ Gathering Blogger Perak

Pada asalnya nak jadikan entry ini sebagai WW tapi rasa macam nak berceloteh juga. Hihihi. Okay, ini aktiviti kami pada malam hari 19/01/2013. Jom tengok gambar jelah ya.










Semuanya sedap tambah-tambah tang ayam tu. Pergh! Dengan sos cendawan, sos percik, sambal aish memang mengangkatlah seleranya. Tak perlu nasi pon dah kenyang!






Jagung bakar pon menarik. Mableess! Oh ya, menu untuk tengahari keesokannya pun sangat sedap. Kira berselera makan. Cukup "sifatnya". Takde lebih dan takde kurang.


Okay, ini entry mengenai makan-makan InsyaALLAH lepas ini antara aktiviti & sukaneka kami pula. Gambar aku ambil random sahaja. Nak lebih banyak, kenalah tengok dalam group Blogger Perak di FB ya.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

32 dak comei sayang YUI:

are_lin@yu said...

sedapnya..nak ayam bakar tu..huuhu

ros_reeza said...

wah..best nya.. dalam banyak-banyak makanan kat atas, jagung tu yang paling menggoda..

Cik Anita said...

Yui ni mmg sangat hyper active kan? hehe.. rajin~ rajin join aktiviti2 cam gini.. good job :)

profmie said...

wah.bestnye..gathering.
xpnh lg jmpe blogger

Puan Ira said...

mmg gempak la..kalau nk join mcm mna ek..nnti akak xdew kawan plk.malu

Anum said...

sedapnya

AnneRaini said...

jeles lagi..hahaha.

yui nak coklat tu bape byk?jom fb chat jom. akak nak pergi ahad ni.

Sally Yatiey said...

Sedapnyaaaa makanan2 dalam entry ni ;D hee. Bestttttttt

IntaNBerliaN said...

wah bestnya.... jagung bakar tu dah lama xmkn..

Mrs Lurve said...

yui...nak ayam bakar

Saya Disini said...

sedpnye...best la..

Nory Zoulkefle said...

sedapnyer jagung bakar..

J.Syazwana said...

sedapnya makan2 hoi. huhuhu

Tihara said...

siap ada jagung lagi :)

krole said...

wuah bestnye wak~mables tol jagung bakaq tu~

diana said...

sedapnya...
ni sapa yang bawak barang2 semua ni??

Cik Nur said...

jagung bakar pun ade..terbaiklah..!

beta kupu said...

kelaparan jap tgk makanaaaaaaaan

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah2 bbq sedapnyerrr..jagung bakar tu nak sikit

Fina fiona said...

bbbEEEESSSSTTTT nyyeee....=)

nanieybarnieylurviey said...

Sdpnye ayam bakar tu... :)

nanakimie said...

terliur abes ngk ayam ngn jagung tu,huhu///

Nadia Johari said...

tu dia..bbq..marbelous

Eza Faezah said...

mmg mabeles la juadah bbq tu.. bestnyaa....

adyna said...

meriahnya yui

Che Rosliza Che Mat said...

Sedapnya menu...ayam bakar pun ada..

^^eKaTiKaH^^ said...

sedapnyeeee +_____+ ayam tu, huh meleleh tengok :P

Shida Radzuan said...

xde nasi? perghh santai gila hehee :D

ct kektus said...

adoi. kan dah terliur ni. macam2 pulak makanan. huhuu

ayut said...

nk hot dog 1 plsss...hahaha

azizah :) said...

peh yui.. makanan buat jijah terliur..huhuhu sedapnya ayam bakar tu...

Cho Zila said...

alamak ruginyer akak tak join.. akak dah balik perak minggu sebelumnyer so tak lerh ler..